Αρχική > Celebrities > Μέγκαν Μαρκλ: Πότε τελειώνει η άδεια μητρότητας και τι καινούργιο ετοιμάζει

Μέγκαν Μαρκλ: Πότε τελειώνει η άδεια μητρότητας και τι καινούργιο ετοιμάζει

Μπορεί από τον Μάιο που γεννήθηκε ο μικρός Άρτσι, η Μέγκαν Μαρκλ να έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του, όμως δεν ξεχνά τα βασιλικά της καθήκοντα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνει ξανά αισθητή την παρουσία της, αυτή τη φορά στον χώρο της μόδας, καθώς η άδεια μητρότητας θα λάβει τέλος στα μέσα του φθινοπώρου.

Η Δούκισσα του Σάσεξ επιμελήθηκε τη βρετανική έκδοση του περιοδικού Vogue για τον μήνα Σεπτέμβριο και τώρα επιστρέφει με μία προσωπική πινελιά στον χώρο της μόδας. Στις 12 του μήνα πρόκειται να λανσάρει τη νέα συλλογή της, η οποία θα ενισχύσει την οργάνωση SmartWorks με την οποία συνεργάζεται η Μέγκαν Μαρκλ, προς όφελος των γυναικών που μόλις εισέρχονται στον εργασιακό χώρο.

Όπως δήλωσε το παλάτι, η Μέγκαν θα κάνει μια σύντομη ομιλία πριν πάρει μέρος σε μια συζήτηση με τους αντιπροσώπους της SmartWorks. Επίσης, στα τέλη του Σεπτεμβρίου πρόκειται να συνοδεύσει τον πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική περιοδεία στη Νότιο Αφρική μαζί με το μικρό Άρτσι.

Τι θα περιλαμβάνει η συλλογή

Για το εγχείρημα αυτό, η Δούκισσα του Σάσεξ συνεργάστηκε με τις βρετανικές μάρκες Jigsaw, John Lewis & Partners, Marks & Spencer, και Misha Nonoo, ώστε να δημιουργήσουν μια συλλογή για τα βασικά ρούχα εργασίας, η οποία θα περιλαμβάνει ένα μπλέιζερ, ένα παντελόνι, μία μπλούζα, ένα φόρεμα και μία τσάντα. Τα κομμάτια αυτά θα διατίθενται προς πώληση για δύο εβδομάδες και κάθε φορά που θα πωλείται ένα τεμάχιο, άλλο ένα θα δωρίζεται στην οργάνωση SmartWorks.