Αρχική > Celebrities > Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Προσέλαβαν τρίτη νταντά για το βασιλικό μωρό μέσα σε 3 μήνες!

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Προσέλαβαν τρίτη νταντά για το βασιλικό μωρό μέσα σε 3 μήνες!

Τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του μικρού Άρτσι στις 6 Μαΐου, παραιτήθηκε η νταντά που είχε προσλάβει η Μέγκαν Μαρκλ για να τη βοηθά με τη φροντίδα του μωρού. Πολλοί ήταν τότε εκείνοι που έκαναν λόγο για τις υπερβολικές απαιτήσεις της Δούκισσας του Σάσεξ και τώρα αναρωτιόμαστε, μήπως είχαν δίκιο τελικά;

Αφού ήδη απέλυσε την προσωπική της γραμματέα μέσα σε έξι μήνες από τον γάμο της και προκάλεσε την παραίτηση της Σαμάνθα Κοέν, έμπιστης συμβούλου της βασίλισσας, η οποία αποσπάστηκε από το Μπάκιγχαμ στην υπηρεσία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, σειρά πήραν οι νταντάδες του μικρού Άρτσι.

Η νέα νταντά και το ταξίδι στη Γαλλία

Ο Άρτσι γεννήθηκε τον Μάιο αλλά, ήδη, οι γονείς του απέλυσαν δύο νταντάδες! Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, το λαμπερό ζευγάρι μόλις προσέλαβε μια τρίτη νταντά, η οποία συνόδευσε την οικογένεια των γαλαζοαίματων στις δεύτερες διακοπές της στη Νίκαια της Γαλλίας. Μάλιστα, οι παπαράτσι φωτογράφισαν τη νέα νταντά του Άρτσι να επιβιβάζεται στο ιδιωτικό τζετ με το οποίο η οικογένεια αναχώρησε από τη νότια Γαλλία.

Η ταυτότητα της νέας νταντάς

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς «Suits» απέλυσαν την πρώτη νταντά του γιου τους «λόγω έλλειψης επαγγελματισμού», ενώ η δεύτερη είχε προσληφθεί μόνο για νυχτερινές βάρδιες. Η νέα νταντά του Άρτσι είναι Αφροαμερικανή και μοιάζει πολύ με την 62χρονη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun, η νέα νταντά τα πηγαίνει περίφημα με τον Άρτσι και τον λατρεύει ενώ η Μέγκαν και ο Χάρι είναι ικανοποιημένοι μαζί της. Η νταντά του μικρού γαλαζοαίματου δεν θα μένει με την οικογένεια στο Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, αλλά αναμένεται να τη συνοδεύσει στο επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό που θα πραγματοποιήσει τον επόμενο μήνα.