Αρχική > Τι Νέα; > Μαράια, το κορίτσι του Αντετοκούνμπο, που θα φέρει στον κόσμο το μωρό τους

Μαράια, το κορίτσι του Αντετοκούνμπο, που θα φέρει στον κόσμο το μωρό τους

Ο 25χρονος Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει πατέρας, για πρώτη φορά, καθώς, πριν από δύο μέρες, η σύντροφός του έκανε μία ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, που όπως όλα δείχνουν αυτό ακριβώς υπονοεί.

Τι έλεγε το post της Μαράιας

Πολύ απλά και χαριτωμένα, η σύντροφος του πολυτιμότερου παίκτη του NBA, ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία που δείχνει μια φανέλα με το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την λέξη next δίπλα, γράφοντας στην λεζάντα «Baby Freak is coming soon». Νομίζω δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να καταλάβουμε όλοι τι ήθελε να αποκαλύψει.

Ποια είναι η Μαράια Ρίντλσπριγκε

Είναι αθλήτρια του βόλεϊ και κατάγεται από το Φρένσο της Καλιφόρνια. Η Μαράια γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και ένα χρόνο μετά την αποφοίτησή της το 2013 από το Κολέγιο, άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στη Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations».

Ενεργή στα social media

Με το που γνώρισε τον Γιάννη έγιναν ζευγάρι, χημεία γαρ, βλέπετε. Μοιράζεται συχνά εικόνες από την καθημερινότητά τους στα social media, όπως αντίστοιχα και ο άσσος του NBA, με αποκορύφωμα την Παρασκευή όταν ανακοίνωσαν μέσω Instagram ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Μαράια, δεν λείπει από το πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις σημαντικές στιγμές της καριέρας του. Και φυσικά, ήταν δίπλα του τη μεγάλη βραδιά που ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του NBA, όπως και όλη η υπόλοιπη οικογένεια του Ελληνα άσσου του NBA.

“Θέλω τα παιδιά μου να μιλούν ελληνικά”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως νιώθει πληρότητα δίπλα στην αγαπημένη του και γι’ αυτό αποφάσισε άλλωστε, αν και σε μικρή ηλικία, να κάνει το μεγάλο βήμα της απόκτησης οικογένειας. Σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως πάνω απ’ όλα βάζει την οικογένειά του, ενώ ανέφερε πως τα παιδιά του μπορεί να γεννηθούν στις ΗΠΑ, αλλά θα μιλούν ελληνικά. «Θέλω τα παιδιά μου να μιλούν ελληνικά, το ξέρω ότι το πιθανότερο είναι να γεννηθούν στις ΗΠΑ, αλλά θα τα μάθω να μιλούν τη γλώσσα μας», είπε χαρακτηριστικά.