Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αφήνουμε τα παραλιακά στέκια μας και αναζητάμε εκείνο στο οποίο θα περάσουμε τον χειμώνα που έρχεται. Από το πρωί για καφέ μέχρι το βράδυ για χαλαρή βόλτα με την παρέα, μόλις ανακαλύψαμε ποιος είναι ο ιδανικός προορισμός! Μπορεί να άνοιξε τις πόρτες του πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όμως μόλις πριν λίγες μέρες το ανακαλύψαμε και από τότε το έχουμε ερωτευτεί.

Μια μικρή πόλη ζωντανεύει στο κέντρο της πόλης του Βύρωνα. Ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι που θα σε κάνει να νοσταλγήσεις άλλες εποχές και να ταξιδέψεις νοητά σε άλλες χώρες. Αυτό είναι το ρακομελάδικο – εναλλακτικό καφενείο «Βύρωνος Πολιτεία» που ήρθε και έδωσε άλλο νόημα στη διασκέδαση.

Από τις 9:00 το πρωί μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου στην υπέροχη αυλή του, ενώ από το μεσημέρι στις 13:30 μέχρι το βράδυ να δοκιμάσεις τους παραδοσιακούς μεζέδες του καταλόγου, τους οποίους θα συνοδεύσεις φυσικά με ρακόμελο ή τσίπουρο. Γεύσεις από όλη την Ελλάδα, από λαδοτύρι Μυτιλήνης μέχρι τσιγαρέλι Κέρκυρας, που είναι σίγουρο ότι θα σε ενθουσιάσουν!


Στο ψηλότερο επίπεδο του μαγαζιού λειτουργεί η ταράτσα με την μαγευτική θέα και τα signature κοκτέιλς από ελληνικά αποστάγματα. Χρειάζεστε κι άλλα επιχειρήματα για να το επισκεφθείτε; Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

«Βύρωνος Πολιτεία»
Καραολή Δημητρίου & Κωνσταντινουπόλεως 97
Βύρωνας
Τηλ: 21 0765 9992
www.facebook.com/vpoliteia

από Μαρία Ιωαννάτου