Αρχική > Featured > Η Bobbi Brown αποκαλύπτει τα μυστικά για να έχει διάρκεια το μακιγιάζ σου

Η Bobbi Brown αποκαλύπτει τα μυστικά για να έχει διάρκεια το μακιγιάζ σου

Με τους γάμους του καλοκαιριού να διαδέχονται ο ένας τον άλλον, πολλές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Instagram. Για να μην έχετε άγχος αν το μακιγιάζ σας θα διαρκέσει όλη νύχτα, η διάσημη make up artist Bobbi Brown μοιράζεται μαζί μας ορισμένες χρήσιμες συμβουλές.

«Σε μια εποχή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram, είναι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε τους περισσότερους ανθρώπους (μια εικόνα αξίζει όσο 1.000 λέξεις), υπάρχει μια πίεση να φαινόμαστε ωραίες στις φωτογραφίες. Κάποιες από εμάς στηρίζονται σε φίλτρα πριν τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας. Αυτό κάνει πολλές εικόνες να μοιάζουν εξωπραγματικές και να προωθούν ένα ανέφικτο πρότυπο ομορφιάς. Παρόλα αυτά, αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα ή όχι, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες συμβουλές μου», αναφέρει η Bobbi Brown.

Οι 8 πολύτιμες συμβουλές της

1. Προετοιμασία δέρματος: Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα πριν το μακιγιάζ σας αλλά αποφύγετε τα βαριά αντηλιακά, τα οποία αντανακλούν πολύ φως.

2. Χρησιμοποιήστε πούδρα: Απλώστε το κονσίλερ και το foundation με ένα καθαρό πινέλο. Η πούδρα που επίσης εφαρμόζεται με πινέλο εξασφαλίζει διάρκεια και μειώνει τις ανεπιθύμητες λάμψεις.

3. Λάμψεις στο λαιμό και στο στήθος: Απλώστε στο λαιμό και στο στήθος μία ιριδίζουσα πούδρα, η οποία θα εξασφαλίσει ότι το πρόσωπο και το σώμα σας είναι ισορροπημένα σε τόνο και θα σας χαρίσει μια ωραία λάμψη στις φωτογραφίες.

4. Συνδυάστε δύο αποχρώσεις ρουζ: Για ένα όμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί, χρησιμοποιήστε δύο αποχρώσεις ρουζ. Ξεκινήστε με μία ουδέτερη και εφαρμόστε τη στα περιγράμματα του προσώπου και τελειώστε με μία πιο φωτεινή πάνω στα μήλα.

5. Μολύβι χειλιών: Για να διαρκέσει περισσότερο το κραγιόν, εφαρμόστε μολύβι πριν από την εφαρμογή του. Αυτό θα καθορίσει τα χείλη σας και θα τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα στις φωτογραφίες.

6. Φρύδια: Τα περιγράμματα είναι το πλαίσιο του προσώπου σας. Χρησιμοποιήστε μία ματ σκιά ματιών που ταιριάζει με το χρώμα των φρυδιών σας για να γεμίσετε τις αραιές περιοχές.

7. Μην ξεχνάτε τη μάσκαρα: Η μάσκαρα ανοίγει και δίνει έμφαση στα μάτια σας. Μια έντονη μαύρη μάσκαρα θα τα κάνει να ξεχωρίζουν στις φωτογραφίες.

8. Συνδυάστε το foundation με το concealer: Όταν εφαρμόζετε το foundation ή το concealer, βεβαιωθείτε ότι είναι το ακριβές χρώμα του δέρματός σας. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από κάποια γυναίκα με διαφορετικό χρώμα στον λαιμό και το πρόσωπο.