Αρχική > Featured > Βαρέθηκες συνέχεια το ίδιο μακιγιάζ; Βρήκαμε 5 ιδέες για να ανανεώσεις το look σου

Βαρέθηκες συνέχεια το ίδιο μακιγιάζ; Βρήκαμε 5 ιδέες για να ανανεώσεις το look σου

Θέλετε μια αλλαγή αλλά δεν είστε έτοιμες για κάτι πολύ δραστικό όπως, για παράδειγμα, ένα νέο κούρεμα; Το μακιγιάζ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δώσετε νέο αέρα στο beauty look σας. Δείτε παρακάτω πέντε ιδέες που μπορείτε να υιοθετήσετε καθώς θα ετοιμάζεστε αύριο το πρωί. Θα εκπλήξετε μέχρι και τον εαυτό σας!

Πορτοκαλί σκιά ματιών

Μπορούμε πάντα να υπολογίζουμε στην Emma Stone όταν θέλουμε να ξεχωρίσουμε με το μακιγιάζ μας. Εδώ κάνει μια ισχυρή δήλωση ομορφιάς με την πορτοκαλί σκιά ματιών της. Και αν είναι πολύ τολμηρή για εσάς, μπορείτε να ξεκινήσετε από μια σκούρα ροζ απόχρωση.

Μπλε μολύβι ματιών

Το μπλε μολύβι ματιών είναι ιδανικό για όλες τις εποχές! Συμβουλή: Εφαρμόστε πρώτα ένα σκούρο μπλε ή μαύρο μολύβι και συνεχίστε με ένα πιο ανοιχτό μπλε πάνω από αυτό για ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα, όπως εκείνο της Margot Robbie.

Φούξια κραγιόν

Είναι γεγονός ότι το έντονο ροζ κραγιόν μάς φτιάχνει πάντα τη διάθεση και η Emma Stone είναι ξανά η απόδειξη! Επιλέξτε ένα που να έχει μπλε βάση για να κάνει τα δόντια σας να φαίνονται πιο φωτεινά!

Ροζ κραγιόν και σκιά

Και αν ανήκετε στις γυναίκες που δεν φορούν πολύ χρώμα, δοκιμάστε μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις, όπως η Miley Cyrus. Μια απαλή ροζ σκιά και ένα κραγιόν στην ίδια απόχρωση είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε.

Βιολετί σκιά ματιών

Προς όλα τα κορίτσια με καστανά μάτια: Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ μια βιολετί σκιά στα μάτια σας, σας παρακαλούμε να το κάνετε! Από ένα απαλό βιολετί σε ένα πιο έντονο, όπως αυτό της Lily Collins, η σκιά μπορεί να είναι τόσο εντυπωσιακή όσο θέλετε να είναι.