Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες των plant based προϊόντων παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

οι-προκλήσεις-και-οι-ευκαιρίες-των-plant-based-π

Τη νέα ανάγκη των καταναλωτών για Plant Based προϊόντα και πώς επηρεάζουν το παρόν και το μέλλον της βιομηχανίας τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών, απορρυπαντικών και άλλων προϊόντων σκοπεύει να εξερευνήσει το Plant Based Conference 2020, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, διεθνείς ομιλητές, εμπειρογνώμονες, στελέχη της βιομηχανίας, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες στον τομέα του Plant Based και μέλη θεσμικών φορέων -μέσα από παρουσιάσεις case studies και διαδραστικές συζητήσεις- θα «δομήσουν» επίκαιρες θεματικές ενότητες.

Tα βασικά θέματα που θα αναλυθούν στο Plant Based Conference 2020 χωρίζονται σε τρεις επιμέρους ενότητες: επενδύσεις, παραγωγή και marketing plant based προϊόντων.

  1. Καλές πρακτικές βιομηχανικών επενδύσεων σε plant based προϊόντα (επενδυτικά προγράμματα, business plans, νέες γραμμές παραγωγής κ.α.)
  2. Καλές πρακτικές παραγωγής plant based προϊόντων (καινοτομία plant based προϊόντων, τεχνολογικές τάσεις, R&D πάνω σε plant based προϊόντα, νέες πρώτες ύλες, πιστοποιήσεις κ.α.)
  3. Καλές πρακτικές marketing plant based προϊόντων (διείσδυση στο plant based καταναλωτικό κοινό, ζήτηση της αγοράς για plant based προϊόντα, καταναλωτικές τάσεις και συνήθειες που θα εμφανιστούν στο μέλλον σχετικά με την plant based κατανάλωση κ.α.)

Το συνέδριο θα αποτελέσει την πιο δυναμική συνάντηση για την εξερεύνηση των ευκαιριών και των προκλήσεων που προκύπτουν από την παγκόσμια τάση ανάπτυξης των Plant Based προϊόντων, με συνακόλουθα οφέλη την ανάπτυξη τεχνογνωσίας, τη στοχευμένη ενημέρωση και την ενίσχυση της δικτύωσης των ενδιαφερόμενων μερών.

Το συνέδριο διεξάγεται υπό την Αιγίδα των ΠΣΑΜΚΑ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Μηχανημάτων Καλλυντικών Αισθητικής), ΠΣΒΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων και Αντιπροσώπων Καλλυντικών και Αρωμάτων) και ΣΕΣΔΙ (Σύλλογος Επιχειρηματιών Συμπληρωμάτων Διατροφής).

Σχετικά Άρθρα
detox-water-%ce%ae-%ce%bd%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%bf%ce%be%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%cf%8d%ce%b8%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%b80
Detox Water ή Νερό Αποτοξίνωσης: Οι μύθοι, οι αλήθειες και πώς να το φτιάξετε!
Μεσογειακή Διατροφή: Θωρακίζει και την πνευματική μας υγεία όταν... γεράσουμε!
Μεσογειακή Διατροφή: Θωρακίζει και την πνευματική μας υγεία όταν… γεράσουμε!
Το στρες στη δουλειά είναι υπεύθυνο για τα παραπάνω μας κιλά;
Το στρες στη δουλειά είναι υπεύθυνο για τα παραπάνω μας κιλά;
«Supplement Awards 2021» H SOLGAR® απέσπασε 8 βραβεία
«Supplement Awards 2021» H SOLGAR® απέσπασε 8 βραβεία
Ποια είναι τα 5 φρούτα που χρειάζεσαι το καλοκαίρι
Ποια είναι τα 5 φρούτα που χρειάζεσαι το καλοκαίρι
Έχεις δυσανεξία στη γλουτένη; Πώς θα το καταλάβεις και πώς θα το αντιμετωπίσεις!
Έχεις δυσανεξία στη γλουτένη; Πώς θα το καταλάβεις και πώς θα το αντιμετωπίσεις!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του