Αρχική > Featured > Γιατί οι στιλίστες τα έβαλαν με τη Μέγκαν Μαρκλ για το μαύρο φόρεμά της (εικόνες)

Γιατί οι στιλίστες τα έβαλαν με τη Μέγκαν Μαρκλ για το μαύρο φόρεμά της (εικόνες)

Το σαββατοκύριακο που πέρασε η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στον γάμο της σχεδιάστριας Misha Nonoo, που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Χάρι. Στον γάμο έδωσαν επίσης το παρών διάσημα ονόματα μεταξύ των οποίων η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της, το μοντέλο Κάρλι Κλος, η Κέιτι Πέρι με τον Ορλάντο Μπλουμ και η πριγκίπισσα Ευγενία.

Ωστόσο, τα βλέμματα όλων τράβηξε η Δούκισσα του Σάσεξ που ξέφυγε από την παράδοση με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα Valentino αξίας πάνω από 10.000 ευρώ. Η Μέγκαν επέλεξε να φορέσει ένα διάφανο φόρεμα με κεντημένα μανίκια και παρόλο που ήταν πανέμορφη, η συγκεκριμένη επιλογή συζητήθηκε και όχι για θετικούς λόγους.

Δείτε το φόρεμα:

«Σοκαριστική επιλογή»

Ο στιλίστας Λούκας Αρμιτάζ, δήλωσε στη Daily Mail πως η επιλογή του μαύρου φορέματος ήταν «σοκαριστική» εξηγώντας: «Οι καλεσμένοι σε γάμους συνήθως αποφεύγουν να φορούν μαύρα και προτιμούν χρώματα που θα ταιριάξουν με το λευκό της νύφης. Φυσικά, η Μέγκαν Μαρκλ δεν παίζει ποτέ εκ του ασφαλούς όπως όλοι ξέρουμε, αλλά ακόμη και γι’ αυτήν, η επιλογή ήταν σοκαριστική».

Βέβαια, η Δούκισσα του Σάσεξ μπορεί να επηρεάστηκε από τις τάσεις που επικρατούν στην Αμερική, όπου ζούσε μέχρι τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι πολύ πιο αποδεκτό να φορά κανείς μαύρο σε γαμήλια τελετή, ειδικά εάν το γεγονός λαμβάνει χώρα το βράδυ.

Αλλά η συγκεκριμένη επιλογή είχε και ένα ριψοκίνδυνο στοιχείο καθώς το φόρεμα ήταν ουσιαστικά διάφανο, με ενσωματωμένο μαύρο νεγκλιζέ να καλύπτει μόνο τα βασικά.