Αρχική > Celebrities > Πρίγκιπας Χάρι: Το συγκινητικό κολάζ της Μέγκαν Μαρκλ για τα 35α γενέθλιά του (εικόνες)

Πρίγκιπας Χάρι: Το συγκινητικό κολάζ της Μέγκαν Μαρκλ για τα 35α γενέθλιά του (εικόνες)

Με μια συγκινητική ανάρτηση τίμησε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, για τα 35α γενέθλιά του η Μέγκαν Μαρκλ. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κολάζ με σημαντικά στιγμιότυπα από την ζωή του πρίγκιπα Χάρι, το οποίο δημοσίευσε ο λογαριασμός των Sussex στο Instagram.

H ίδια επέλεξε φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, την θητεία του στον στρατό, το φιλανθρωπικό του έργο και τον γάμο τους, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η φωτογραφία του πρίγκιπα με την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η δούκισσα εξέφρασε την λατρεία της για εκείνον

Τα λόγια της δούκισσας του Σάσεξ στη λεζάντα της φωτογραφίας ήταν εξίσου στοργικά, αφού αποκάλεσε τον σύζυγό της ως «πηγή έμπνευσής» της. Παράλληλα, εγκωμίασε τον σύζυγό της ως «τον καλύτερο σύζυγο» και τον «πιο αξιοθαύμαστο πατέρα».

Πάνω πάνω στη φωτογραφία βλέπουμε την μητέρα του να τον κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της την ώρα που κατέβαινε από αεροσκάφος.

Κομβικές στιγμές στην ζωή του πρίγκιπα

Ο ίδιος γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984 στην πτέρυγα Λίντο του νοσοκομείου «St Mary’s Hospital», στο Λονδίνο. Αποφοίτησε το 2003 από το γνωστό κολέγιο Ίτον και το 2005 μπήκε στην Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία του Σάντχερστ.

Μετά από τρία χρόνια μαθεύτηκε ότι είχε υπηρετήσει κρυφά στην πρώτη γραμμή στο Αφγανιστάν,παρά την απαγόρευση που ισχύει για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Πριν από δύο χρόνια το ζευγάρι γνωρίστηκε σε «τυφλό ραντεβού» που είχαν κανονίσει, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι γρήγορα συνειδητοποίησε ότι αυτή η ηθοποιός θα ήταν η γυναίκα της ζωής του. Το 2018 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.