Αρχική > Featured > Γιάννης Δρυμωνάκος: Έφυγε με δύο χρυσά μετάλλια και παγκόσμιο ρεκόρ από τη Νότια Κορέα

Γιάννης Δρυμωνάκος: Έφυγε με δύο χρυσά μετάλλια και παγκόσμιο ρεκόρ από τη Νότια Κορέα

Σάρωσε τα μετάλλια ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Masters που διεξάγεται στην πόλη Γκουάνγκτζου της Νότιας Κορέας, κατακτώντας δύο χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο πετυχαίνοντας και νέο παγκόσμιο ρεκόρ, επιτεύγματα που αποδεικνύουν ότι παραμένει στην ελίτ της παγκόσμιας κολύμβησης.

Οι λεπτομέρειες των αγώνων

Ο αθλητής της Team Garmin Greece πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του στα 400 μικτή ατομική, όπου μετά από μια έξοχη κούρσα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 4:36.66, επίδοση που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για την κατηγορία 35-39. Χαρακτηριστικό της διαφοράς κλάσης του Δρυμωνάκου με τους υπόλοιπους αθλητές είναι ότι άφησε 10 δευτερόλεπτα πίσω τον δεύτερο κολυμβητή, τον Βραζιλιάνο Σεβιέρι.

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο το κατέκτησε στα 200 μικτή ατομική με 2:09.85, χρόνος που αποτελεί ρεκόρ αγώνων και πιστοποίησε ότι ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έχει αντίπαλο στη μικτή ατομική! Το τρίτο μετάλλιο ήταν ασημένιο και ήρθε στα 100 μ. πεταλούδα με 57.81, με τον Δρυμωνάκο να χάνει μόνο από τον Ρώσο Σκβορτσόβ και να κλείνει θριαμβευτικά την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.