Αρχική > Celebrities > Ελένη Μενεγάκη: Αγνώριστη σε βίντεο κλιπ του Μιχάλη Ρακιντζή και του Πασχάλη

Ελένη Μενεγάκη: Αγνώριστη σε βίντεο κλιπ του Μιχάλη Ρακιντζή και του Πασχάλη

Με δάκρυα στα μάτια σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια στην τηλεόραση, είπε αντίο στους τηλεθεατές της. Στην τελευταία της εκπομπή η αγαπημένη Ελένη της τηλεόρασης τόνισε ότι αυτή η φάση της ζωής της και της καριέρας της ολοκληρώθηκε και πώς αν ξεκινήσει κάτι άλλο θα είναι τελείως διαφορετικό, όπως και η ίδια.

Η όμορφη παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όλους όσοι βρέθηκαν στο δρόμο της. Όμως, προτού ο κόσμος παρουσίασης κερδίσει την όμορφη Ελένη, εκείνη είχε κάνει τα πρώτα βήματά της ως μοντέλο σε διαφημιστικά σποτ, αλλά και βίντεο κλιπ γνωστών τραγουδιστών. Τέλη της δεκαετίας του 1980 η Ελένη Μενεγάκη ήταν η πρωταγωνίστρια στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Μη με μαρτυρήσεις» του Πασχάλη. Είναι εντελώς διαφορετική, με σκούρα μαλλιά, εμφανίζεται με μαύρο φόρεμα, ανάμεσα σε κομμάτια φωτογραφιών, στο ντους, αλλά και τυλιγμένη με ένα σεντόνι.

Το 1990, στα 21 της χρόνια πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ της επιτυχίας της εποχής «Προκαλείς» του Μιχάλη Ρακιντζή, όπου φορά ένα λευκό φόρεμα με ένα σομόν φουλάρι και ήταν καστανόξανθη, σαγηνεύοντας τον… «φίλο της από παιδιά».

Διαβάστε επίσης: