Έντονη ήταν η αντίδραση της Ανθής Βούλγαρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου, όταν διάβασε στον αέρα ένα μήνυμα που της είχε στείλει τηλεθεάτρια.
Η δημοσιογράφος αποφάσισε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό το περιεχόμενο του μηνύματος, καθώς θεώρησε πως περιείχε έναν άδικο υπαινιγμό σχετικά με την επαγγελματική της συνέπεια και τη μητρότητα.
Στο μήνυμα, η τηλεθεάτρια ανέφερε:
«Αγαπητή Ανθή, χθες το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης στο direct – αν γνωρίζεις τι είναι αυτό – είχε μια εξαιρετική συζήτηση με τον Χριστοδουλάκη για το περιβάλλον. Πρέπει όμως κι εσύ να την ακούσεις. Επίσης, ήταν και δυο Οικολόγοι Πράσινοι, που λόγω ώρας θα τους ακούσω σήμερα. Καλό είναι να ενημερώνεσαι σφαιρικά. Εντάξει το παιδάκι σου, αλλά όταν είσαι στην τηλεόραση, έχεις αυξημένες υποχρεώσεις στην αυθεντική ενημέρωση».
Η αναφορά στη μητρότητα ήταν εκείνη που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της παρουσιάστριας, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.
«Ακούστε να δείτε, επειδή είμαι μάνα, δε σημαίνει ότι δεν ενημερώνομαι και ότι δεν δουλεύω. Αυτό είναι πολύ κακό να το λέτε σε μια μαμά ή σε έναν μπαμπά. Και ό,τι δεν προλαβαίνω να δω εγώ, δόξα τω Θεώ, έχουμε μια τόσο καλή ομάδα που μας ενημερώνει και το ξημέρωμα και αργά το βράδυ. Το να λέω την άποψή μου, λοιπόν, δε θα μου το στερήσει κανείς, ακόμα κι αν είμαι μάνα».
«Συνεννοηθήκαμε, κυρία Σοφία μου; Και είναι πολύ κακό να το λέει μια γυναίκα προς μια άλλη γυναίκα. Πάρα πολύ κακό και πολύ επικίνδυνο σε κάποιες φάσεις».
Η τοποθέτησή της έγινε στον αέρα της εκπομπής, με τη δημοσιογράφο να υπογραμμίζει ότι η προσωπική ζωή και η ιδιότητα του γονέα δεν μπορούν να αποτελούν κριτήριο για την επαγγελματική επάρκεια ή την ενημέρωση ενός ανθρώπου.
Η απάντηση της Α. Βούλγαρη σε μήνυμα που έλαβε: «Είναι πολύ κακό να το λέει αυτό μια γυναίκα προς μια άλλη γυναίκα»
Διαβάστε επίσης:
Σπιλιάδες: Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τη νέα του δραματική σειρά – Οι πρωταγωνιστές





















Google News