Ο Ηλίας Μακρίδης δημιουργεί ένα τραγούδι αγάπης και η Ελένη Πέτα με την ερμηνεία της το απογειώνει. Ο χαρισματικός τραγουδοποιός συναντά μια σπουδαία φωνή σε ένα τραγούδι που έρχεται να φωτίσει τους γκρίζους καιρούς και τις σκοτεινές εποχές που διανύουμε.
Το «Πέτα» είναι ένα τραγούδι που γεννήθηκε σαν δώρο για την Ελένη και θα αποτελέσει δώρο για όλους εμάς που νιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε το μήνυμα πως όσο και να μας τυλίγουν μαύρα πέπλα, όσο κι αν νιώθουμε να μας πνίγουν αόρατες κλωστές πάντα το φως και η ελπίδα θα νικάνε.
Οι στίχοι που έγραψαν η Ντέπη Χατζηκαμπάνη και ο Ηλίας Μακρίδης είναι μια κραυγή αισιοδοξίας! Μια ηλιαχτίδα που όσο μικρή και ασήμαντη κι αν φαίνεται είναι ικανή να «γκρεμίσει τα σκοτάδια».
Ερμηνεία: Ελένη Πέτα
Σύνθεση, παραγωγή, ενορχήστρωση: Ηλίας Μακρίδης
Στίχοι: Ντέπη Χατζηκαμπάνη , Ηλίας Μακρίδης
«Είναι η αγάπη ο Θεός που εγώ πιστεύω. Μόνο η αγάπη μπορεί…»

Ένα τραγούδι ύμνος στη δύναμη της αγάπης . Που υπόσχεται πως όλα τα άσχημα και όλα όσα μας πληγώνουν μπορούν να μείνουν πίσω.
Αρκεί να ανοίξουμε τα φτερά μας.
Και θα πετάξουμε.
Αρκεί να πάρουμε χρώματα και να γεμίσουμε με εκείνα την γκρίζα παλέτα της ζωής.
Και πάνω από όλα να αγαπάμε.
Να αγαπάμε πολύ.
Διότι…
Μόνο η αγάπη μπορεί.
Το ατμοσφαιρικό videoclip σκηνοθέτησε ο Κώστας Γρηγορακάκης.
Οι φωτογραφίες του Ηλία Μακρίδη με την Ελένη Πέτα είναι της Γιούλης Μουτσάτσου.
Δείτε το βίντεο κλιπ
Διαβάστε επίσης
Κατερίνα Παπουτσάκη: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Πεταλούδα” – Ακούστε το!
Ακούστε το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη
MASTER CLASS: Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι η Μαρία Κάλλας για 4η χρονιά – Στο θέατρο Παλλάς





















Google News