Το διάσημο μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, όπου εκτίθενται 250 κέρινα ομοιώματα σπουδαίων προσωπικοτήτων της διεθνούς κοινότητας, αποφάσισε να χωρίσει τον Χάρι και τη Μέγκαν από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στον απόηχο της ανακοίνωσης του ζεύγους ότι αποσύρεται από τα βασιλικά του καθήκοντα.
Τα κέρινα ομοιώματα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι βρίσκονταν στο σημείο του μουσείου που ήταν αφιερωμένο στη βασιλική οικογένεια, εκεί δηλαδή όπου υπάρχουν τα κέρινα ομοιώματα της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου, του Καρόλου και της Καμίλα και του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Η ανακοίνωση του Μουσείου:
«Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αντιδρούμε στα αναπάντεχα νέα ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αποποιούνται τον ρόλο των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας. Από σήμερα οι φιγούρες της Μέγκαν και του Χάρι δεν θα εμφανίζονται πλέον στο δικό μας σετ της βασιλικής οικογένειας», δήλωσε ο Στιβ Ντέιβις, γενικός διευθυντής του Μαντάμ Τισό, τονίζοντας ότι τα κέρινα ομοιώματα του ζευγαριού θα εξακολουθήσουν να εκτίθενται στο μουσείο.






















Google News