Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως MVP του πρωταθλήματος NBA και οι διακρίσεις για τον «Greek Freak» δεν έχουν τελειωμό! Αυτή τη φορά κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου αθλητή στις ΗΠΑ και πλέον ζει το απόλυτο όνειρο!Ξεκινώντας την ομιλία του και με έντονη δόση χιούμορ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε στους παρευρισκόμενους ότι αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να μην συγκινηθεί, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του, τους Έλληνες και όσους τον στηρίζουν.

«Αυτό που θα κάνω δεν θα είναι όπως η ομιλία μου για το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κρατάω στα χέρια μου ένα βραβείο όπως το ESPN. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, πράγματα όπως η βράβευση μπορούν να συμβούν».

«Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε με απίστευτο ταλέντο»


«Ευχαριστώ τον Θεό, πάντα, γιατί με ευλόγησε με το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε σε αυτή την θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα βρισκόμουν εδώ, να κάνω αυτό που αγαπώ και να εκπληρώνω τα όνειρά μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την μητέρα μου, τα αδέρφια μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα μου, που βρίσκονταν δίπλα μου και με υποστήριζαν μέσα στη σεζόν. Σας αγαπώ μέχρι θανάτου. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ, τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι. Την χώρα μου και τους φαν. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

από Μαρία Ιωαννάτου