Αρχική > Cinema > Απίστευτη ομοιότητα! Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη υποδύεται την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου (εικόνες)

Απίστευτη ομοιότητα! Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη υποδύεται την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου (εικόνες)

Τη σπουδαία στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου θα ενσαρκώσει στη νέα ταινία για τη γοητευτική ζωή της η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μοιάζει περισσότερο εμφανισιακά σε αυτή τη μεγάλη προσωπικότητα του λαϊκού τραγουδιού. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα πρώτα γυρίσματα επιβεβαιώνουν κάθε ισχυρισμό!

Πρόκειται για την ταινία «Ευτυχία» της μεγαλύτερης ελληνικής παραγωγής του 2019 του βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη Άγγελου Φραντζή και της Tanweer Productions.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα ενσαρκώσει την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου σε μεγάλη ηλικία, όπως φαίνεται και από τα εν λόγω στιγμιότυπα των παρασκηνίων. Το μακιγιάζ της είναι εκπληκτικό, αφού μιλάμε για ολοκληρωτική μεταμόρφωση!

Η ομοιότητα είναι απερίγραπτη!

Τα «αποκαλυπτήρια» έγιναν από τον Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Μανώλη Χιώτη.

Λίγα λόγια τη σπουδαία στιχουργό

Για την ιστορία, η στιχουργός απεβίωσε στα 79 της χρόνια (στις 7 Ιανουαρίου 1972). Η εγγονή της, Ρέα, ήταν εκείνη που τη φρόντιζε μέχρι που έφυγε.

Κάποια από τα τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που αγαπήσαμε: «Αντιλαλούνε τα βουνά», «Ηλιοβασιλέματα», «Δυο πόρτες έχει η ζωή», «Ρίξε στο γυαλί φαρμάκι», «Τα καβουράκια», «Όνειρο απατηλό», «Περασμένες μου αγάπες», κ.ά.