Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα πριν από μερικά χρόνια στη Ρωσία, όμως, επανέρχεται συχνά στο φως της δημοσιότητας για την αλλόκοτη έκβασή του.
Πρωταγωνιστής ένας ληστής, ο οποίος στην προσπάθειά του να κατακλέψει ένα κομμωτήριο, έπεσε στα χέρια μιας αδίστακτης κομμώτριας που τον έκανε να πληρώσει με ανυπόφορο τρόπο.
Τον Ιούλιο του 2011, λοιπόν, ο 28χρονος Ρώσος Victor Jasinski, μπήκε σε ένα κομμωτήριο με σκοπό να το ληστέψει. Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, όμως, είχε μαύρη ζώνη στο καράτε! Έτσι, αφού τον εξουδετέρωσε, τον αιχμαλώτισε δένοντάς τον με το καλώδιο από πιστολάκι στο καλοριφέρ.
Το μαρτύριό του, όμως, δεν τελείωσε εκεί: Στη συνέχεια τον έγδυσε και τον κράτησε εκεί δεμένο για τρεις ημέρες, δίνοντάς του να φάει αποκλειστικά και μόνο Viagra και χρησιμοποιώντας τον ως… σκλάβο του σεξ!
Ο ληστής πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει την ομηρία του!
Μετά από αυτά τα τρία βασανιστικά 24ωρα, η κομμώτρια τον άφησε ελεύθερο, πιστεύοντας ότι του έδωσε ένα μάθημα. Ο Jasinski, τότε, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι τον είχε κρατήσει όμηρο, δεμένο με χειροπέδες και πως τον τάιζε Viagra. Όταν η αστυνομία έφτασε στο κομμωτήριο, η 32χρονη είπε «Τον μπ@στ… Ναι, κάναμε σέξ δυο φορές, αλλά του αγόρασα καινούργιο τζιν, φαγητό και του έδωσα 1.000 ρούβλια λίγο πριν φύγει». Τελικά, τους συνέλαβαν και τους δυο!
πηγή: metro.co.uk
Διαβάστε ακόμα:
Εριέττα Κούρκουλου: Το σπαρακτικό μήνυμα για τον πατέρα της Νίκο που έφυγε από καρκίνο
Google News