Αρχική > Featured > «Άγριες Μέλισσες»: Ένα ολόκληρο χωριό στήθηκε από το μηδέν για τις ανάγκες της σειράς (εικόνες)

«Άγριες Μέλισσες»: Ένα ολόκληρο χωριό στήθηκε από το μηδέν για τις ανάγκες της σειράς (εικόνες)

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει, με τις σειρές να κάνουν μία-μία πρεμιέρα αποδεικνύοντας ότι κάτι καλό γίνεται φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι μία παραγωγή που έχει εξάψει το ενδιαφέρον μας και ανυπομονούμε να τη δούμε επί της οθόνης.

Εκτός από το πλούσιο καστ των ηθοποιών, εκείνο που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας γύρω από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι το ιδιαίτερα υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα κόστος. Η παραγωγή της σειράς των 6 εκατ. ευρώ έστησε από την αρχή ένα ολόκληρο χωριό, με αγροτόσπιτα εκείνης της εποχής και έπιπλα που να αρμόζουν στην αγροτική Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του ’60.

Το φαντασμαγορικό σκηνικό

Η σειρά τοποθετείται σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου, που η παραγωγή έχτισε κυριολεκτικά από το μηδέν για τις ανάγκες της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Μια δουλειά που μόνο λίγοι θα μπορούσαν να φέρουν εις πέρας στην Ελλάδα. Ο ΑΝΤ1 επέλεξε τον Αντώνη Χαλκιά, γνωστό σκηνογράφο και ενδυματολόγο που μαζί με τους συνεργάτες του είχαν αναλάβει να στήσουν από την αρχή τα σκηνικά και στη θρυλική σειρά «Το Νησί» του MEGA πριν από 9 χρόνια.

Αυτό και μόνο το γεγονός ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τις προσδοκίες μας!

Δείτε το τρέιλερ: