Αρχική > Featured > Αυτά τα 3 ζώδια είναι τα πιο επιλεκτικά στις ερωτικές σχέσεις τους

Αυτά τα 3 ζώδια είναι τα πιο επιλεκτικά στις ερωτικές σχέσεις τους

Όσοι και όσες έχετε περάσει από τη φάση των singles σίγουρα θα είχατε φίλους που σας έλεγαν ότι είστε πολύ επιλεκτικοί στις σχέσεις σας, που σκέφτονταν ότι οι λόγοι για τους οποίους χωρίζατε τους συντρόφους σας ήταν παράλογοι και άνευ σημασίας και ότι θα έπρεπε να τους είχατε αγνοήσει.

Όμως, αυτά τα ασήμαντα πράγματα στο μέλλον γίνονταν αφόρητα για εσάς. Τελικά, μήπως πρέπει να αποδεχτείτε ότι ανήκετε σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια που είναι πιο επιλεκτικά στις σχέσεις τους;

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι έχει μεγάλες προσδοκίες από τον άνθρωπο στον οποίο πρόκειται να δώσει την καρδιά του. Όχι μόνο πρέπει να διαθέτει ένα ορισμένο σύνολο ιδιοτήτων, όπως η πίστη, η ειλικρίνεια και η καλοσύνη, αλλά πρέπει επίσης να είναι σε θέση να δώσει στον Λέοντα αυτό που θέλει για να είναι ευτυχισμένος μέσα στη σχέση. Γιατί πρέπει να συμβιβαστεί με λιγότερα;

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αποτελεί πραγματικά έκπληξη το γεγονός ότι το ζώδιο που χαρακτηρίζεται από την τελειομανία, θα ήταν επιλεκτικό όταν πρόκειται για τον σύντροφό του. Ο Παρθένος δεν έχει μόνο εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις πριν καλά-καλά γνωρίσει τον μελλοντικό του σύντροφο, αλλά πιθανότατα θα αισθανθεί την ανάγκη να του προσφέρει εποικοδομητική κριτική για να τον βοηθήσει να αλλάξει. Απλά θυμηθείτε ότι όσο σκληρός μπορεί να είναι ο Παρθένος με τους άλλους, είναι 10 φορές πιο σκληρός με τον εαυτό του.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Για το ζώδιο της γης που κυβερνάται από τον Κρόνο, όλα πρέπει να είναι υπό έλεγχο και, ως εκ τούτου, δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από αυτό που έχει στο μυαλό του. Αυτό σημαίνει ότι ο σύντροφος του Αιγόκερου δεν πρέπει μόνο να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες του, αλλά τα σχέδιά τους για το μέλλον πρέπει να είναι κοινά. Είναι ένα ζώδιο που δεν πιστεύει στην σπατάλη χρόνου -ούτε του δικού του ούτε του άλλου. Έτσι, αν έχει την αίσθηση ότι κάποιος δεν είναι ο κατάλληλος για εκείνον, ο Αιγόκερως δεν θα τον ακολουθήσει ποτέ και αυτό είναι αξιοθαύμαστο!