Αρχική > Featured > Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά του 2019

Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά του 2019

Το 2019 αναμένεται να είναι μια χρονιά καθοριστική για πολλά ζώδια. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι αστρολόγοι καταλήγουν σε λίστες με τα πιο τυχερά και τα πιο άτυχα ζώδια του 2019, τα ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα και αυτά που θα παντρευτούν την ερχόμενη χρονιά.

Ας ξεκινήσουμε με τα πιο τυχερά ζώδια του 2019 που είναι τα εξής: Παρθένος, Τοξότης και Σκορπιός. Αυτά τα τρία ζώδια αναμένεται να βιώσουν μία από τις καλύτερες χρονιές της ζωής τους!

Παρθένος

Το πιο ευτυχισμένο ζώδιο για το 2019 αναμένεται να είναι ο Παρθένος. Και αυτό χάρη στον Κρόνο. Ο Παρθένος το 2019 θα χαρακτηρίζεται από δύναμη, αντοχή, αποφασιστικότητα, ενώ η χρονιά θα χαρακτηριστεί από την επαγγελματική του επιτυχία.

Το 2019 για τους Παρθένους θα είναι μια απροσδόκητη χρονιά και εξαιρετική στο σύνολό της. Ωστόσο, οι πρώτοι μήνες του έτους θα είναι οι πιο δύσκολοι και οι Παρθένοι θα βρεθούν να δοκιμάζονται τόσο στην αγάπη όσο και στα επαγγελματικά τους. Το μήνυμα είναι να μείνετε δυνατοί καθόλη τη διάρκεια του νέου έτους παρά τα όσα συμβούν. Μην εγκαταλείπετε γιατί η σκληρή δουλειά θα αποφέρει καρπούς στους τελευταίους μήνες του έτους.

Τοξότης

Χάρη στη θετική επιρροή του Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επιτυχίας, ο Τοξότης θα απολαύσει ένα τυχερό και θετικό 2019. Για τον Τοξότη το 2019 θα έχει μεγάλες επιτυχίες αρκεί να είναι ταυτόχρονα τολμηρός και προσεκτικός.

Το 2019 θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο καμπής για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική καριέρα, αλλά και έναν καινούργιο δρόμο στα συναισθηματικά σας. Θα μπορούσατε ακόμα και να μετακομίσετε σε νέα πόλη, να παντρευτείτε ή να αποφασίσετε να κάνετε παιδί. Προσοχή όμως, μην εγκαταλείψετε στο πρώτο εμπόδιο, ακολουθήστε και επιμείνετε στα όνειρά σας.

Σκορπιός

Το 2019 θα είναι μια χρονιά που θα προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο στους Σκορπιούς.

Ο Σκορπιός το 2019 θα ορίσει το πεπρωμένο του γι’ αυτό θα πρέπει να ακολουθήσει τα όνειρά του με κάθε κόστος. Η τύχη έρχεται σε εκείνους που ξέρουν να παίρνουν τη μοίρα στα χέρια τους και να δημιουργούν το δικό τους πεπρωμένο.

Πηγή: iefimerida.gr