Emily in Paris: Πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν!

Πράσινο φως για τη δημιουργία της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Emily in Paris» έδωσε το Netflix και έτσι η Lily Collins θα συνεχίσει να ζει ρομαντικές και επαγγελματικές περιπέτειες στο Παρίσι, ενσαρκώνοντας την Emily Cooper.

Η ίδια η Lily Collins έκανε γνωστό το γεγονός αυτό στα ΜΜΕ μέσω μιας επιστολής που φαίνεται να είναι σταλμένη από τη Savoir, την εταιρεία στο Παρίσι όπου εργάζεται η ηρωίδα της σειράς, και φέρει την υπογραφή της προϊσταμένης της, Sylvie Grateau.

emily-in-paris-%cf%80%ce%ae%cf%81%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%86%cf%89%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%b60

Διαβάστε επίσης: 

Είδαμε τη νέα σειρά “Emily in Paris” του Netflix και αυτά είναι τα 10 looks που ξεχωρίσαμε (εικόνες)

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η 31χρονη Λίλι Κόλινς, κόρη του διάσημου τραγουδιστή Φιλ Κόλινς, η οποία υποδύεται την Έμιλι, μια φιλόδοξη νεαρή γυναίκα, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, που ξαφνικά αποκτά τη δουλειά των ονείρων της και μετακομίζει στο Παρίσι. Η Έμιλι αναλαμβάνει την ανανέωση της στρατηγικής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μιας εταιρείας, αλλά η νέα της ζωή είναι γεμάτη με συναρπαστικές περιπέτειες και εκπληκτικές προκλήσεις. Η νεαρή Έμιλι προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, κερδίζοντας τους συναδέλφους της και κάνοντας φίλους, ενώ δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι νέοι έρωτες που συναντά στον δρόμο της.

Η σειρά γυρίστηκε το 2019 στο Παρίσι και αποτελείται από δέκα επεισόδια, ενώ επικεφαλής του ενδυματολογικού τομέα είναι Πατρίσια Φιλντ, η οποία δημιούργησε τα διάσημα look για το «Sex and the City» και το «The Devil Wears Prada».

Σχετικά Άρθρα
%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b7%ce%b8%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%af-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%b90
Πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί από τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»
«Λεονάρντο»: Η συναρπαστική ιστορική σειρά αποκαλύπτει την απαράμιλλη ιδιοφυΐα του σπουδαίου ζωγράφου
«Λεονάρντο»: Η συναρπαστική ιστορική σειρά αποκαλύπτει την απαράμιλλη ιδιοφυΐα του σπουδαίου ζωγράφου
Τι θα δούμε την Μεγάλη Εβδομάδα στην τηλεόραση
Τι θα δούμε την Μεγάλη Εβδομάδα στην τηλεόραση
«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Πότε και πού θα προβληθεί τελικά η θρυλική μίνι σειρά
«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Πότε και πού θα προβληθεί τελικά η θρυλική μίνι σειρά
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο, αλλά σώπασα... Μετανιώνω»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο, αλλά σώπασα… Μετανιώνω»
Πολυδερόπουλος για τον αδελφό του: "Του είπα κλείσε, θα σε πάρω εγώ και δεν πρόλαβα"
Πολυδερόπουλος για τον αδελφό του: “Του είπα κλείσε, θα σε πάρω εγώ και δεν πρόλαβα”

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του