Σιμόνα Βιρτζίλι: Συγκλονίζει 8 χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της για μια κάμερα

Τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της δολοφονίας του συζύγου της, Μανώλη Καντάρη, περιέγραψε χθες βράδυ στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», η Σιμόνα Βιρτζίλι. Ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα κλοπής για μία κάμερα, την ώρα που κατευθυνόταν στο σταθμευμένο του όχημα για να μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο προκειμένου να γεννήσει. Οι τρεις άνδρες που τον πλησίασαν, τον έσφαξαν και τον άφησαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Οκτώ χρόνια μετά, η σύζυγός του μίλησε για εκείνο το πρωί, για τα χρόνια που ακολούθησαν, καθώς και για το πώς ισορρόπησε μέσα της το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του παιδιού της με το πένθος για τη δολοφονία του άντρα της.

«Έπρεπε να διατηρήσω την ψυχραιμία μου»

Γιατρός στο επάγγελμα, η ίδια εξήγησε ότι λόγω δουλειάς έχει αναπτύξει ειδικούς μηχανισμούς άμυνας και με το ένστικτο επιβίωσης να την κυριεύει, δήλωσε ότι: «Εκείνη τη στιγμή προείχε να προστατεύσω κάποιον που ήταν πολύ πιο αδύναμος από εμένα και ερχόταν στη ζωή. Γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισα ότι έπρεπε να προσπαθήσω να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, να φτάσω εκεί που έπρεπε και με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσω και να ζητήσω να ενημερωθούν κάποιοι πρώτοι συγγενείς και φίλοι».

Φανερά συγκινημένη ανέφερε ότι το όνομα της κόρης της το διάλεξε μέσα στο ασθενοφόρο και δεν ήταν άλλο από το Εμμανουέλα, το όνομα που είχε δηλαδή και ο σύζυγός της.

«Το οργανωμένο έγκλημα συντηρείται»

Δεν έκρυψε ωστόσο τον θυμό της, όταν αναφέρθηκε στους δράστες της δολοφονίας του συζύγου της, κάνοντας λόγο για οργανωμένο έγκλημα με βάση τις συγκυρίες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το συμβάν. «Το οργανωμένο έγκλημα συντηρείται. Το επιτρέπουμε και το συντηρούμε άρα ο θυμός ο πρώτος είναι “γιατί να συμβαίνει αυτό” και μετά θύμωσα και με τους δράστους, βέβαια. Έφυγα από εκείνο το σπίτι 40 ημέρες μετά. Αισθανόμουν πολύ ανασφαλής γιατί σκεφτόμουν πως αν δε δίστασαν τρεις να επιτεθούν εναντίον ενός για μία κάμερα, τι θα τους εμποδίσει να επιτεθούν σε μια γυναίκα μόνη με δύο μωρά» .

Σχετικά Άρθρα
"Garage Sale": To φιλανθρωπικό παζάρι των Φίλων της Μέριμνας
“Garage Sale”: To φιλανθρωπικό παζάρι των Φίλων της Μέριμνας
«Thessaloniki Future Leaders Lab»: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα από το Alba
«Thessaloniki Future Leaders Lab»: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα από το Alba
Ποιος φοβάται τα Χριστούγεννα;
Ποιος φοβάται τα Χριστούγεννα;
Μις Γαλλία 2024: Αντιδράσεις για τη νικήτρια με το «ανδρόγυνο» κούρεμα
Μις Γαλλία 2024: Αντιδράσεις για τη νικήτρια με το «ανδρόγυνο» κούρεμα
Η «Καθαρή Εβδομάδα» φώτισε με κίτρινο χρώμα την Ελλάδα
Η «Καθαρή Εβδομάδα» φώτισε με κίτρινο χρώμα την Ελλάδα
Η διαφήμιση των ZARA που προκαλεί αντιδράσεις
Η διαφήμιση των ZARA που προκαλεί αντιδράσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του