Αρχική > Featured > Γιάννης Ζουγανέλης: “Μίλησα με τον Λαυρέντη το τελευταίο βράδυ…”

Γιάννης Ζουγανέλης: “Μίλησα με τον Λαυρέντη το τελευταίο βράδυ…”

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο περιοδικό People και ήταν αναπόφευκτο να αναφερθεί στον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο που πέθανε πριν από λίγες μέρες, συγκλονίζοντας την Ελλλάδα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, δήλωσε το περιοδικό People ότι «Μια μέρα πριν από το δυσάρεστο αυτό γεγονός, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε «Σήμερα το βράδυ θα δω στην τηλεόραση τον Ναδάλ που παίζει στο τένις. Στις 12 ξεκινά ο αγώνας».

“Η γυναίκα του, η Ελένη, μου είπε ότι μέχρι τις 3 το πρωί έβλεπε τον αγώνα. Και μετά ήρθε αυτός ο βίαιος θάνατος. Η σύζυγός του είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ιδιαίτερο και με πολύ σοφία. Του στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια γιατί δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι συνεχώς στο πλευρό ενός ανθρώπου που λόγω δουλειάς πάει συνέχεια από το ένα μέρος στο άλλο.”

@Τον αγαπούσε πολύ, μοιράζονταν τα πάντα, το παιδί του επίσης είναι ένα υπέροχο πλάσμα, καλλιτέχνης και εκείνη, σπούδασε στην Αγγλία. Με τον Λαυρέντη τα είχαμε πει όλα. Τον θάνατο τον ζήσαμε με πολλούς αγαπημένους, με συνεργάτες – συνοδοιπόρους. Με τον Νικόλα Παπάζογλου, με τον Ρασούλη, με τον Μητροπάνο, με τον Σάκη Μπουλά, με τον Τζιμάκο. Τον ζήσαμε τον θάνατο, τον κοιτάξαμε κατά πρόσωπο. Τώρα και με τον Λαυρέντη».