Αρχική > Celebrities > Ζέτα Μακρυπούλια: Το μήνυμά της για τη νέα σεζόν είναι ό,τι πιο αισιόδοξο διαβάσαμε σήμερα

Ζέτα Μακρυπούλια: Το μήνυμά της για τη νέα σεζόν είναι ό,τι πιο αισιόδοξο διαβάσαμε σήμερα

Οι καλοκαιρινές διακοπές έφτασαν στο τέλος τους για τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της για το φθινόπωρο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Η ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της και καλωσόρισε τον Σεπτέμβριο με ένα μακροσκελές μήνυμα όλο νόημα.

«Σεπτέμβριος! Μήνας προσαρμογής κι αρκετά παρεξηγημένος. Είναι όμως και μήνας νέων ξεκινημάτων! Το καλοκαίρι επίσημα ανήκει στο παρελθόν κι οι περισσότεροι δεν θέλουμε καθόλου. Ή τουλάχιστον έτσι λέμε από συνήθεια… Αρχίζουν τα σχολεία, ξεκινούν οι εργασίες όλων, οι εκπομπές μας, οι νέες θεατρικές παραστάσεις, τελειώνουν οι τελευταίες άδειες διακοπών κι ο καθένας επιστρέφει στη βάση του. Άλλοι με γκρίνια, άλλοι πιο ξεκούραστοι και πιο αισιόδοξοι! Όπως και να ‘χει κανείς δεν θέλει να πει καλό χειμώνα, ούτε καν καλό φθινόπωρο.

Ας πούμε λοιπόν καλό Σεπτέμβρη! Γιατί έχει κι αυτός την ομορφιά του! ΟΛΑ έχουν ομορφιά, αλλά δεν την βλέπουν όλοι! Κι αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά ο Κομφούκιος. Φιλόσοφος της ζωής, κάτι παραπάνω θα ξέρει!!! Ελάτε, ας κάνουμε μια προσπάθεια να τον αγαπήσουμε και να καλοδεχτούμε ό,τι καινούργιο μας περιμένει! Και πού ξέρετε, ο Σεπτέμβρης είναι μήνας που επιτρέπει λίγες ακόμη μικρές εξορμήσεις… Λίγο ακόμη καλοκαίρι!».

Δείτε την ανάρτηση:

View this post on Instagram

Σεπτέμβριος! Μήνας προσαρμογής κι αρκετά παρεξηγημένος. Είναι όμως και μήνας νέων ξεκινημάτων! Το καλοκαίρι επίσημα ανήκει στο παρελθόν κι οι περισσότεροι δεν θελουμε καθόλου. Ή τουλάχιστον έτσι λέμε από συνήθεια.. Αρχίζουν τα σχολεία, ξεκινούν οι εργασίες όλων, οι εκπομπές μας, οι νέες θεατρικές παραστάσεις, τελειώνουν οι τελευταίες άδειες διακοπών κι ο καθένας επιστρέφει στη βάση του. Άλλοι με γκρίνια, άλλοι πιο ξεκούραστοι και πιο αισιόδοξοι! Όπως και να χει κανείς δεν θέλει να πει καλό χειμώνα, ούτε καν καλό φθινόπωρο. Ας πούμε λοιπόν καλό Σεπτέμβρη! Γιατί έχει κι αυτός την ομορφιά του! ΟΛΑ έχουν ομορφιά, αλλά δεν την βλέπουν όλοι! Κι αυτό δεν το λεω εγώ, αλλά ο Κομφούκιος. Φιλόσοφος της ζωής, κάτι παραπάνω θα ξέρει!!! Έλατε, ας κάνουμε μια προσπάθεια να τον αγαπήσουμε και να καλό δεχτούμε ότι καινούργιο μας περιμένει! Και που ξέρετε, ο Σεπτέμβρης είναι μήνας που επιτρέπει λίγες ακόμη μικρές εξορμήσεις… Λίγο ακόμη καλοκαίρι!😜 ——————————————————————————— #september #newmonth #newbeginnings #newseason #goodbyesummer #🙏 #goodvibes #mood

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on