Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στις κόρες της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη, οι οποίες το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στα μαχαίρια και ανταλλάσσουν εξώδικα. Μετά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο θέση πήρε η εγγονή του και κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τη διαμάχη ανάμεσα στη μητέρα και τη θεία της.

«Η θεία την πρώτη εβδομάδα που πέθανε η γιαγιά μου, που ήταν μια πολύ σκληρή εβδομάδα, όχι απλά έμενε στο σπίτι με τον γκόμενό της, έφερνε και τους φίλους της, γελάγανε και πίνανε κοκτέιλ. Και μετά από έναν μήνα περίπου, λες και είχε γίνει ξενοδοχείο το σπίτι και κάθε βράδυ πάρτι και δεν ξέρω εγώ τι… μια μέρα λέει ο Λυκουρέζος: Μάρθα θέλω να ανέβεις πάνω στο σαλόνι να μιλήσουμε. Και λέει η μάνα μου: Ναι, πολύ ευχαρίστως. Και η μάνα μου κατάλαβε ότι μάλλον θα μιλάγανε για τα πράγματα και τι θα γίνει με το σπίτι – που και πάλι η μάνα μου θεωρούσε πως είναι πολύ νωρίς για μια τέτοια συζήτηση.

Στη συζήτηση αυτή ανακοίνωσαν στη μάνα μου ότι σε μια εβδομάδα θέλουν να φύγει από το σπίτι για να πουληθεί, ότι θέλουν να πουλήσουν όλα τα πράγματα της Λάσκαρη και κάποια λεφτά που είχε η γιαγιά μου στην άκρη, τα πήραν χωρίς να το ξέρει η μάνα μου.

Θα σας το πω λαϊκά. Η θεία μου έχει μια ψωνάρα να βγαίνει και να λέει ποιος είναι ο μπαμπάς της, ποια ήταν η μαμά της, τι κάνει στη ζωή της, που ούτε η ίδια δεν ξέρει τι κάνει στη ζωή της».

Δείτε το βίντεο:


από Μαρία Ιωαννάτου