Αρχική > Celebrities > Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αποκάλυψε την ηλικία της, αλλά και το πώς θέλει να είναι στα γεράματά της και μας συγκίνησε

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αποκάλυψε την ηλικία της, αλλά και το πώς θέλει να είναι στα γεράματά της και μας συγκίνησε

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μια ανατρερπτική περσόνα. Ταλαντούχα, εκρηκτική, με βιοτρολικό χιούμορ και πάρα πολύ πηγαία. Είναι η art director του πολύ πετυχημένου Next Top Model και η κριτική της τσακίζει… κόκαλα…

Και κλασικά το Twitter την αποθεώνει γιατί πολύ απλά είναι ο εαυτός της. Αληθινή και κοφτερή.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι απλά έτσι. Και το απέδειξε και σε τελευταία της συνέντευξη, όπου αποκάλυψε την ηλικία της και μίλησε για το πώς θέλει να είναι στα γεράματα, με ατάκες, φυσικά, θεϊκές. Αλλά, αποκάλυψε και την ηλικία της, έτσι απλά…

«Εγώ έχω γεννηθεί το 1975. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Είχαμε μόνο το Μινιόν τότε και, αν δεν είχες χρήματα να αγοράσεις τις μάρκες του Μινιόν, είχες τη μαμά σου, καλή ώρα τη δικιά μου, που ενώ ήταν ζαχαροπλάστισσα η γυναίκα, έραβε και ένα ρούχο στη μηχανή για να έχουμε να φοράμε.

Έτσι μπήκε στη ζωή μου το μικρόβιο, γιατί δεν μπορούσα να φοράω τα ρούχα που φορούσαν οι άλλοι και τα έφτιαχνα μαζί με τη μαμά μου. Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου, μη με τσαντίζεις», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλώντας στο Down Town.

Θεϊκή περιγραφή Ζενεβιέβ Μαζαρί για το πώς θέλει να είναι στα γεράματά της

Και στην ερώτηση του δημοσιογράφου «Μα μόνη σου λες συνέχεια για την ηλικία σου.

Σε ρώτησα εγώ πόσων χρονών είσαι;» η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε με… τρέλα, με ατάκες ανάλογες με εκείνες που μας έχει συνηθίσει στο ριάλιτι μόδας και περιέγραψε πώς θέλει να είναι στα γεραμάτά της.

Με ακόμη μεγαλύτερη τρέλα: «Ναι, σωστά, δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Αυτό να το γράψεις. Το μόνο που θέλω είναι να γεράσω και να δω τα παιδιά μου να μου κάνουν εγγόνια. Γιατί εμένα η μαμά μου πέθανε νωρίς.

Σαν άνθρωπος αυτό που θέλω από το μέλλον, είναι να γίνω γριά… βαθιά γεράματα. Και στιλάτη, τραβηγμένη, θα φύγουν όλα να γίνουν φιόγκος πίσω. Θεάρα θα είμαι», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Down Town.