Και δεύτερη συναυλία ακύρωσε η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα και όλα δείχνουν πως τελικά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει είναι μάλλον… σοβαρά.Η 61χρονη ποπ σταρ ακύρωσε ένα ακόμη σόου αυτή τη φορά στη Λισαβόνα, την πόλη που αποτέλεσε έμπνευση για το τελευταίο άλμπουμ της Madame X. Η εταιρία που έχει αναλάβει την περιοδεία της ανακοινωσε πως « προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους τρομερούς πόνους της από τους συνεχείς τραυματισμούς» και μέσω του Facebook ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας.
«Διατυπώνουμε την ειλικρινή λύπη μας για την απογοήτευση που προκαλέσαμε στους θαυμαστές μας εξαιτίας των απρόβλεπτων και τελευταίας στιγμής αλλαγών στο πρόγραμμα» έγραψαν.

«Συγγνώμη, έπρεπε να ακυρώσω το αποψινό» έγραψε η 61χρονη καλλιτέχνιδα στο Instagram μετά την ακύρωση του πρώτου σόου στη λεωφόρο Coliseu dos Recreios της Λισαβόνας την Κυριακή. «Όμως, πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ!».
Αργότερα η βασίλισσα της ποπ ανέβασε βίντεο όπου φαίνεται να κυκλοφορεί με μπαστούνι και να περπατά με δυσκολία, γεμίζοντας ανησυχία τους θαυμαστές της.


από infowoman team