Αρχική > Featured > Υπάρχουν και αυτοί οι άνδρες στην Ελλάδα: Ξόδεψε 2000 ευρώ σε τριαντάφυλλα για τη σύζυγό του!

Υπάρχουν και αυτοί οι άνδρες στην Ελλάδα: Ξόδεψε 2000 ευρώ σε τριαντάφυλλα για τη σύζυγό του!

Πολλοί είναι αυτοί που «σνομπάρουν» την Ημέρα των Ερωτευμένων και ειρωνεύονται κάθε κίνηση αγάπης αυτών που όχι μόνο δηλώνουν ερωτευμένοι, αλλά και περιμένουν πώς και πώς τη μέρα αυτή για να γιορτάσουν! 

Και όμως αυτοί που τελικά γιορτάζουν επικρατούν! Αυτό το συμπέρασμα βγάλαμε μιλώντας με την υπεύθυνη του ανθοπωλείου Studio 7 , κ. Νεφέλη Καλάβρια, για τις συνήθειες των ερωτευμένων Ελλήνων.

«Κάθε χρόνο πάμε και καλύτερα», μας είπε χαρακτηριστικά επιβεβαιώνοντας πως η μέρα αυτή βγάζει στους περισσότερους ένα… ρομαντισμό. 

Σύμφωνα λοιπόν με το Studio 7, αυτή τη μέρα τα τριαντάφυλλα και, μάλιστα τα κόκκινα, έχουν την τιμητική τους στις επιλογές και των ανδρών και των γυναικών! Λίγοι είναι αυτοί που επιλέγουν άλλα χρώματα με δεύτερο στις επιλογές τους να έρχεται το ροζ χρώμα. 

Ποιο είναι το πιο περίεργο λουλούδι που έχουν ζητήσει για το έτερόν τους ήμισυ; Το εντελβάις, το λουλούδι- σύμβολο των βουνοκορφών των Άλπεων! Όπως ίσως φαντάζεστε, ήταν ολίγον δύσκολο να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του απαιτητικού αυτού πελάτη…

Ποιο είναι όμως και το μπουκέτο- υπερπαραγωγή; Ένα μπουκέτο από ατελείωτα τριαντάφυλλα αξίας 2000 ευρώ το οποίο έστειλε ένας πολύ ερωτευμενος κύριος μέσης ηλικίας στη σύζυγό του!