Αρχική > Σεμινάρια > Υοga & Αρχιτεκτονική: Γίνε εσύ ο αρχιτέκτονας της ζωής σου!

Υοga & Αρχιτεκτονική: Γίνε εσύ ο αρχιτέκτονας της ζωής σου!

DialexiΗ δημιουργία ενός ξεχωριστού κτιρίου μοιάζει με τη δημιουργία ενός υγιούς σώματος και τη δημιουργία μιας ξεχωριστής ζωής. Χρειάζεται όραμα, γερές βάσεις και τα κατάλληλα υλικά. Σε αυτό το εργαστήριο θα εμπνευστούμε από την ιδιότητα του αρχιτέκτονα: ο αρχιτέκτονας χρειάζεται πρώτα να οραματιστεί το σχέδιο ενός κτίσματος και μετά να περάσει στην υλοποίησή του και την τελική του κατασκευή. Έτσι κι εμείς, θα συγκεντρώσουμε το νου μας στο βέλτιστο σχέδιο για το σώμα, την υγεία και την ίδια μας τη ζωή και θα αποπειραθούμε να το κτίσουμε σταδιακά, διατηρώντας σταθερή προσπάθεια και υπομονή.

Με φόντο το εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), θα εργαστούμε για να δυναμώσουμε το σώμα, να σταθεροποιήσουμε το νου και για να προσφέρουμε στην ψυχή μας έναν άρτιο και ισορροπημένο χώρο να κατοικεί.

Ένα εργαστήριο yoga που απευθύνεται σε ενήλικες χωρίς σοβαρά ιατρικά προβλήματα, με διάθεση να εξερευνήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες μέσα τους.

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Γεωργία Γεωργόνη, Δασκάλα Hatha Yoga

Πότε: 12 & 13 Μαρτίου στις 12:00 π.μ.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών.

Δωρεάν μεταφορά του κοινού στο Κέντρο Επισκεπτών με shuttle bus

Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού – Φιξ επί της οδού Καλλιρρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας) και αντίστροφα. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.

Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ευριπίδου & Δοϊράνης, Καλλιθέα

Τηλ: 210 8778396/8

E-mail: visitorscenter@snfcc.org

www.snfcc.org

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ