Το bioten στηρίζει δυναμικά το έργο του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού ΑΝΑΣΑ

το-bioten-στηρίζει-δυναμικά-το-έργο-του-μη-κε

Με αφορμή τα 11 χρόνια λειτουργίας της και τα 10 χρόνια ύπαρξης και προσφοράς του Κέντρου Ημέρας, ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΑΝΑΣΑ, διοργανώνει μία εορταστική εκδήλωση την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο. Πιστό στο όραμά του να εμπνέει την κάθε γυναίκα να πιστεύει στη φυσική της ομορφιά, το bioten βρίσκεται στο πλευρό της ΑΝΑΣΑΣ δίνοντας δυναμικό παρών.

Η ημερίδα ξεκινά στις 12:00 με μία συνέντευξη τύπου που θα διαρκέσει μέχρι τις 13:30. Η πρόεδρος της ΑΝΑΣΑΣ, Ζέτα Δούκα, και οι συνεργάτες της θα παρουσιάσουν το έργο της οργάνωσης, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα τη σημασία της συνεργασίας της ΑΝΑΣΑΣ με τις δημόσιες δομές ψυχικής υγείας. Τέλος, στις 15:00-17:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτός διάλογος με το κοινό, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα μέλη της Κλινικής Ομάδας του Κέντρου Ημέρας ΑΝΑΣΑ για θέματα των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής.

Το bioten και η ΑΝΑΣΑ γνωρίζουν καλά ότι η καλύτερη πρόληψη είναι πάντα η ενημέρωση. Για τον λόγο αυτό καλούν τους φίλους τους και όλους όσοι στηρίζουν το έργο τους, να γίνουν μέρος του ανοιχτού διαλόγου, να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τους ειδικούς.

Δίνουμε ραντεβού στο Ζάππειο την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου. Στο bioten booth θα ενημερωθούμε αλλά και θα στήσουμε έναν υπέροχο τοίχο με ευχές. Κάθε επισκέπτης θα γράφει σε ένα χαρτί το δικό του, μοναδικό μήνυμα και όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε μια αλυσίδα έμπνευσης, θετικής ενέργειας και αλληλεγγύης. Στο τέλος της εκδήλωσης, ο τοίχος αυτός θα χαριστεί στην ΑΝΑΣΑ ως υπενθύμιση ότι όλοι μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!

%cf%84%ce%bf-bioten-%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b7-%ce%ba%ce%b50

Λίγα λόγια για την ΑΝΑΣΑ:

Η ΑΝΑΣΑ είναι η πρώτη μη κερδοσκοπική εταιρεία στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής. Ιδρύθηκε τον Μάιο 2007 από μια εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων, με πρωτοβουλία της ηθοποιού Γεωργίας-Ζέτας Δούκα που έχει βιώσει την ασθένεια και θέλησε να αξιοποιήσει την προσωπική της εμπειρία προς όφελος των πασχόντων και υπέρ της ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Σχετικά Άρθρα
Μήπως έχεις την ψευδαίσθηση ότι περιστρέφεσαι; Μάθε τα πάντα για τον ίλιγγο
Μήπως έχεις την ψευδαίσθηση ότι περιστρέφεσαι; Μάθε τα πάντα για τον ίλιγγο
Όλα τα νεότερα για τη μετάλλαξη “Ο”
Όλα τα νεότερα για τη μετάλλαξη “Ο”
Ψωριασική νόσος: «Αναγνωρίζουμε αυτό που φαίνεται. Φροντίζουμε και για αυτό που δεν φαίνεται»
Ψωριασική νόσος: «Αναγνωρίζουμε αυτό που φαίνεται. Φροντίζουμε και για αυτό που δεν φαίνεται»
Έκρηξη κρουσμάτων της Όμικρον σε Αφρική (38 φορές πάνω σε μία εβδομάδα) και η αγωνία στα ύψη
Έκρηξη κρουσμάτων της Όμικρον σε Αφρική (38 φορές πάνω σε μία εβδομάδα) και η αγωνία στα ύψη
Εξ' αποστάσεως διερμηνεία για κωφούς και βαρήκοους πολίτες από τον Δήμο Αθηναίων
Εξ’ αποστάσεως διερμηνεία για κωφούς και βαρήκοους πολίτες από τον Δήμο Αθηναίων
Affidea: Προτεραιότητα στις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού - Εξυπηρέτηση στη Νοηματική κι ενημερώσεις με τη γραφή Μπράιγ
Affidea: Προτεραιότητα στις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού – Εξυπηρέτηση στη Νοηματική κι ενημερώσεις με τη γραφή Μπράιγ

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του