Προβλήματα στα νοσοκομεία με τις βάρδιες προσωπικού λόγω χιονιά- Εγκλωβισμένοι γιατροί και νοσηλευτές

προβλήματα-στα-νοσοκομεία-με-τις-βάρδ

Η κακοκαιρία έχει αυτήν τη στιγμή χιλιάδες εγκλωβισμένους στους δρόμους, αλλά και στα νοσοκομεία, ανθρώπους που δεν μπορούν να αλλάξουν συναδέλφους σε βάρδιες, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία τους.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου.

ΚΑΤ

Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος στο ΚΑΤ παρότι οι εργαζόμενοι είχαν προειδοποίηση από την περασμένη εβδομάδα για τη λήψη μέτρων λόγω της επερχόμενης χιονόπτωσης δεν έγινε τίποτα με αποτέλεσμα σήμερα ο περιβάλλοντος χώρος του νοσοκομείου να είναι γεμάτος χιόνι και να είναι αδύνατη η πρόσβαση από την είσοδο στα επείγοντα ενώ δεν υπάρχουν πουθενά εκχιονιστικά.

Ο ίδιος επισημαίνει πως οι δρόμοι γύρω από το νοσοκομείο είναι αποσπέλαστοι και είναι δύσκολη η πρόσβαση ασθενών. Παράλληλα, αναφέρει πως εγκλωβίσθηκαν τα αυτοκίνητα του προσωπικού στα πάρκινγκ του νοσοκομείου τα οποία δεν μπορούν να τα πάρουν για να πάνε σπίτι τους. Όπως σημειώνει το προσωπικό δεν μπορεί να φύγει γιατί δεν φρόντισαν από το νοσοκομείο για τη μετακίνηση τους από και προς το Σταθμό Νέα Ιωνία ενώ ένα λεωφορείο που νοίκιασαν με πρωτοβουλία των υπαλλήλων δεν πήγε.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τονίζει πως το προσωπικό δεν μπορεί να προσεγγίσει το νοσοκομείο για απογευματινή και βραδυνή βάρδια και πως το προσωπικό που πήγε το πρωί θα κάνει τριπλοβάρδια, πρωί απόγευμα και νύχτα. «Ευτυχώς θα εξασφαλίσουμε στέγη και φαγητό εντός του νοσοκομείου σε όσους συναδέλφους δεν μπορούν να πάνε σπίτι τους»αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι από αύριο θα επιληφθεί των μετακινήσεων του προσωπικού η πολιτική προστασία.

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ

Αντίστοιχη εικόνα παρατηρείται και στο Σισμανόγλειο όπου υπάρχει έντονο χιόνι στο περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να εγκλωβίσθούν τα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου και να είναι αδυνατη η πρόσβαση του προσωπικού. Τριπλοβάρδιες πρέπει να γίνουν και σε αυτό το νοσοκομείο.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε επίσης

Οι Έλληνες celebrities ποζάρουν στα χιονισμένα σπίτια τους – Δείτε τις φωτογραφίες

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Η παραολυμπιονίκης χόρεψε στο DWTS και μας συγκίνησε κι ενέπνευσε όλους!

Ένας χιονισμένος δρόμος στη Φλώρινα, βγαλμένος από παραμύθι – Δείτε το βίντεο που μάγεψε τους πάντες

Σχετικά Άρθρα
Δείτε τι θα ανακοινωθεί σε λίγο για τη χρήση της μάσκας - Πού θα τη φοράμε και το καλοκαίρι και σε ποια μέρη θα την πετάξουμε
Δείτε τι θα ανακοινωθεί σε λίγο για τη χρήση της μάσκας – Πού θα τη φοράμε και το καλοκαίρι και σε ποια μέρη θα την πετάξουμε
Η Επιτροπή σήμερα αποφασίζει για τη μάσκα σε ΜΜΜ, σχολεία, καταστήματα, νοσοκομεία
Η Επιτροπή σήμερα αποφασίζει για τη μάσκα σε ΜΜΜ, σχολεία, καταστήματα, νοσοκομεία
«40 χρόνια ΣΦΕΕ»: Καλύτερη υγεία ισοδυναμεί με καλύτερη οικονομία!
«40 χρόνια ΣΦΕΕ»: Καλύτερη υγεία ισοδυναμεί με καλύτερη οικονομία!
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Διαγνωστική και Επεμβατική Υστεροσκόπηση
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Διαγνωστική και Επεμβατική Υστεροσκόπηση
Έχεις αυξημένη πίεση; Αυτές οι συμβουλές σε ενδιαφέρουν
Έχεις αυξημένη πίεση; Αυτές οι συμβουλές σε ενδιαφέρουν
Αυτή είναι η πιο επιθετική μορφή καρκίνου και απειλεί πολλούς νέους
Αυτή είναι η πιο επιθετική μορφή καρκίνου και απειλεί πολλούς νέους

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του