Πόσο εύκολο είναι να καθαρίσουμε τις ακτές μας; Η Green Team του ΟΦΕΤ το πέτυχε, καθαρίζοντας τις ακτές της Μυκόνου σε ένα ΣΚ

πόσο-εύκολο-είναι-να-καθαρίσουμε-τις-α

Το σύνθημα που κυριάρχησε το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2019 στη Μύκονο ήταν  “Save the Sea”. Πρωτοστάτησε η δυναμική Ομάδα Green Team του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, που βρέθηκε για δεύτερη χρονιά τστο νησί των ανέμων προκειμένου να καθαρίσει τις θάλασσες και τις ακτές (με υποβρύχια και παράκτια μέσα).

Η εθελοντική Ομάδα των 20 ατόμων, εργάστηκε υπό την έμπειρη καθοδήγηση της εθελοντικής Οργάνωσης All for Blue, επικεφαλής της οποίας βρίσκεται η κυρία Κατερίνα Τοπούζογλου και την αμέριστη στήριξη του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Η διοίκηση του ΟΦΕΤ με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, ευχαριστεί θερμά τις Λιμενικές Αρχές, και τον Λιμενάρχη κ. Παναγιώτη Κατσάρα, ο οποίος διευκόλυνε ιδιαίτερα με την Ομάδα του τη σημαντική αυτή δράση.

%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%bf-%ce%b5%cf%8d%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%af%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b10

Η Green Team του ΟΦΕΤ ειδικότερα, καθάρισε τις παραλίες της Φτελιάς και της Κάπαρης από τα πλαστικά και άλλα απορρίμματα που ρυπαίνουν τις ακτές και τον υδροφόρο ορίζοντα, θέλοντας έτσι να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Νοιάξιμο για το Περιβάλλον

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η «πράσινη» αυτή δράση, εντάσσεται στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη ειδικότερα δε, της περιβαλλοντικής του διάστασης, U&I Green, Uni-Pharma & InterMed αλλά ταυτόχρονα «Εσύ και Εγώ Μαζί Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον».

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma και InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle, αγαπά την ευθύνη και το Περιβάλλον και αυτό το αποδεικνύει έμπρακτα καθημερινά.

Σχετικά Άρθρα
Όλα τα νεότερα για τη μετάλλαξη “Ο”
Όλα τα νεότερα για τη μετάλλαξη “Ο”
Ψωριασική νόσος: «Αναγνωρίζουμε αυτό που φαίνεται. Φροντίζουμε και για αυτό που δεν φαίνεται»
Ψωριασική νόσος: «Αναγνωρίζουμε αυτό που φαίνεται. Φροντίζουμε και για αυτό που δεν φαίνεται»
Έκρηξη κρουσμάτων της Όμικρον σε Αφρική (38 φορές πάνω σε μία εβδομάδα) και η αγωνία στα ύψη
Έκρηξη κρουσμάτων της Όμικρον σε Αφρική (38 φορές πάνω σε μία εβδομάδα) και η αγωνία στα ύψη
Εξ' αποστάσεως διερμηνεία για κωφούς και βαρήκοους πολίτες από τον Δήμο Αθηναίων
Εξ’ αποστάσεως διερμηνεία για κωφούς και βαρήκοους πολίτες από τον Δήμο Αθηναίων
Affidea: Προτεραιότητα στις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού - Εξυπηρέτηση στη Νοηματική κι ενημερώσεις με τη γραφή Μπράιγ
Affidea: Προτεραιότητα στις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού – Εξυπηρέτηση στη Νοηματική κι ενημερώσεις με τη γραφή Μπράιγ
Τι είναι η δυσφαγία και πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις διαταραχές κατάποσης
Τι είναι η δυσφαγία και πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις διαταραχές κατάποσης

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του