«Μy-Ygeia» του Hellenic Healthcare Group: Διπλή διάκριση για μία από τις πιο επαναστατικές υπηρεσίες στο χώρο της Υγείας

Η ηλεκτρονική εφαρμογή «my-Ygeia» είναι μία από τις πιο επαναστατικές υπηρεσίες στον εγχώριο κλάδο της Υγείας. Συγκεκριμένα, αποτελεί τον προσωπικό φάκελο υγείας για κάθε ασθενή, με άμεση και απλή και αξιόπιστη πρόσβαση στα ιατρικά του αρχεία από τα θεραπευτήρια του Ομίλου HHG (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Inter Clinic), καθώς και τα διαγνωστικά κέντρα Healthspot.

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group (HHG), απέσπασε δύο βραβεία στα ΔΕΗ BITE Awards 2023, τον πιο σημαντικό θεσμό επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα, που διεξήχθη για 12η χρονιά από τη Boussias Events υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΣΕΠΕ.

Στην τελετή βράβευσης φιλοξενήθηκαν περισσότερα από 650 στελέχη του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) που πρωτοπορούν στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού, με κορυφαία έργα πληροφορικής τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

%ce%bcy-ygeia-%cf%84%ce%bf%cf%85-hellenic-healthcare-group-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b10

Ο Όμιλος HHG βραβεύτηκε σε δύο κατηγορίες για την καινοτόμο εφαρμογή του Ηλεκτρονικού φακέλου υγείας ασθενή «my-Ygeia», στον πυλώνα «Βραβεία σε Επιχειρήσεις για Βέλτιστη Χρήση / Αξιοποίηση των ICTs». Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτρος Παπαχρήστου, Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων HHG, παρέλαβε το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία «Νέες Τεχνολογικές Τάσεις σε Εφαρμογές & Υπηρεσίες» για το κινητό και το Αργυρό Βραβείο στην Κατηγορία «Εξειδικευμένες Κλαδικές Εφαρμογές» στον τομέα της Υγείας.

Μέσω ενός ψηφιακού περιβάλλοντος που είναι φιλικό προς τον χρήστη, η εφαρμογή παρέχει μοναδικές δυνατότητες σε πραγματικό χρόνο για ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, καθώς και για τη διαχείριση και αποστολή ιατρικών δεδομένων και εξετάσεων στον επιλεγμένο γιατρό του ασθενούς, από οποιαδήποτε κινητή συσκευή ή υπολογιστή, πάντα με την απαραίτητη προστασία των προσωπικών του δεδομένων.

Η διπλή αυτή αναγνώριση επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευση του Ομίλου HHG να επενδύει όχι μόνο σε ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, αλλά και σε ψηφιακές καινοτόμες εφαρμογές που έρχονται να αλλάξουν ολοκληρωτικά τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ιατρική περίθαλψη στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Στην Ελλάδα ένα από τα υψηλότερα ποσοστά θνητότητας και υπολειμματικής αναπηρίας μετά από εγκεφαλικό – Το Σχέδιο Δράσης

Σχετικά Άρθρα
«45 λεπτά με τον Γιατρό»: Δωρεάν webinar για εναλλακτικές θεραπείες και καρδιαγγειακές παθήσεις
«45 λεπτά με τον Γιατρό»: Δωρεάν webinar για εναλλακτικές θεραπείες και καρδιαγγειακές παθήσεις
Ας ξεκολλήσουμε από τα 90's: Η καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον HIV
Ας ξεκολλήσουμε από τα 90’s: Η καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον HIV
Τα βραβεία Humanizing Health της Teva επέστρεψαν για τρίτη χρονιά
Τα βραβεία Humanizing Health της Teva επέστρεψαν για τρίτη χρονιά
Φλέματα: Μήπως δεν είναι αθώα;
Φλέματα: Μήπως δεν είναι αθώα;
Άυλη Συνταγογράφηση και αντιβιοτικά - Βήμα βήμα η διαδικασία
Άυλη Συνταγογράφηση και αντιβιοτικά – Βήμα βήμα η διαδικασία
%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%84%ce%b7-%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%ce%b7-%ce%ad%ce%b3%ce%ba%ce%b10
Καρκίνος του προστάτη: Η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση και η ψυχολογική διαχείριση

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του