Η μικροεπεμβατική τεχνική αφαίρεσης θυρεοειδούς χωρίς νυστέρι «κερδίζει» ασθενείς και βραβεία

η-μικροεπεμβατική-τεχνική-αφαίρεσης

Η εφαρμογή καινοτόμων χειρουργικών τεχνικών, ο ιδιαίτερα υψηλός αριθμός περιστατικών και τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά επιπλοκών, ήταν από τα κύρια κριτήρια με τα οποία πιστοποιήθηκε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ως «Κέντρο Αριστείας- Center of Excellence», από την TUV Austria, το Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων, της Ευρωκλινικής Αθηνών, στο οποίο είναι επικεφαλής ο Εξειδικευμένος Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων Δρ. Ευάγγελος Καρβούνης, MD, PhD, FACS, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αναφερόμενος στην τιμητική αυτή διάκριση, ο Δρ. Καρβούνης τονίζει: «Είναι μεγάλη μας τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη μία τόσο σημαντική επιβράβευση. Ως Κέντρο υψηλής εξειδίκευσης, αντιμετωπίζουμε ετησίως πολλές εκατοντάδες περιστατικά χειρουργικής θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, με επιστημονική υπευθυνότητα και σεβασμό στον άνθρωπο. Η επί σειρά ετών αφοσίωσή μας στην εξειδικευμένη χειρουργική του θυρεοειδούς, οδήγησε σε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας, σε σχέση με αντίστοιχα μεγάλα Κέντρα του εξωτερικού».

«Εξάλλου», προσθέτει «Τη στιγμή που στις μέρες μας, οι παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα διαγιγνώσκονται όλο και πιο συχνά και είναι πολλές οι φορές, που θεραπευτικός μονόδρομος καθίσταται η χειρουργική αφαίρεση, η έννοια της εξειδίκευσης είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ασθενή».

%ce%b7-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%b7%cf%820

Η σύγχρονη μικροεπεμβατική τεχνική αφαίρεσης του θυρεοειδούς χωρίς νυστέρι, με την εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων και συστήματος νευροδιέγερσης, αποτελεί την πλέον εξελιγμένη χειρουργική επέμβαση, την οποία εφαρμόζει ο Δρ. Ευάγγελος Καρβούνης, δίνοντας τη δυνατότητα στον ασθενή του 21ου αιώνα, που είναι συνήθως ένας πολυάσχολος άνθρωπος, να λύσει το χειρουργικό του πρόβλημα, με νοσηλεία μικρότερη των 24 ωρών, χωρίς πόνο, χωρίς ράμματα για αφαίρεση, με άμεση επάνοδο στην εργασία και την καθημερινότητά του και υψηλό βαθμό προστασίας των φωνητικών του χορδών.

«Το υψηλό επιστημονικό μας έργο» επισημαίνει ο κος Καρβούνης, «συνοψίζεται στην αντιμετώπιση δύσκολων χειρουργικών περιστατικών από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, Κύπρο και γειτονικές χώρες, σε συνδυασμό με παροχή εξατομικευμένης αντιμετώπισης, με κύρια στοιχεία τη διαρκή ενημέρωση, στήριξη, καθησυχασμό και φροντίδα του ασθενούς, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο».

Σχετικά Άρθρα
Ποιους θα καλέσετε σε βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης λόγω παγετού
Ποιους θα καλέσετε σε βοήθεια σε περίπτωση προβλήματος υγείας λόγω παγετού
%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b2%ce%ac%cf%81%ce%b40
Προβλήματα στα νοσοκομεία με τις βάρδιες προσωπικού λόγω χιονιά- Εγκλωβισμένοι γιατροί και νοσηλευτές
Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί σε Αττική και Εύβοια – Πώς θα προγραμματίσετε εκ νέου το ραντεβού σας
Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί σε Αττική και Εύβοια – Πώς θα προγραμματίσετε εκ νέου το ραντεβού σας
Ειδικές οδηγίες εμβολιασμού κατά της COVID σε ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση
Ειδικές οδηγίες εμβολιασμού κατά της COVID σε ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Πρωτοβουλία «Βοήθεια στο Σπίτι» λόγω της κακοκαιρίας
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Πρωτοβουλία «Βοήθεια στο Σπίτι» λόγω της κακοκαιρίας
Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας: Συστάσεις λόγω ψύχους
Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας: Συστάσεις λόγω ψύχους

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του