Η Κάτια Δανδουλάκη στο infowoman.gr: “Δεν θέλω να δω τη ρυτίδα, αλλά δεν θα ασχοληθώ και μαζί της παραπάνω απ’ όσο της αξίζει”

η-κάτια-δανδουλάκη-στο-infowoman-gr-δεν-θέλω-να

%ce%b7-%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-infowoman-gr-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%cf%89-%ce%bd%ce%b10

Πανέμορφη, λαμπερή, συγκαταβατική, η Κάτια Δανδουλάκη είναι ένας άνθρωπος που σε κερδίζει αμέσως με τη γλυκύτητα των λόγων της και την εσωτερική ενέργεια που αφήνει να φτάσει μέχρι εσένα. Τη γνωρίσαμε στα πλαίσια συνέντευξης που αφορούσε ένα θέμα υγείας, τη θρόμβωση, και δέχτηκε να συμμετάσχει στο πάνελ των ομιλητών, απόλυτα υγιής πλέον, για να μιλήσει τόσο στους δημοσιογράφους όσο και στον κόσμο για ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής που αντιμετώπισε στο παρελθόν. Όπως όμως λέει η ίδια “είμαι η χαρά των γιατρών, οπότε χάρη σ’ αυτή μου τη νοοτροπία τα προλαβαίνω όλα”.

Η Κάτια Δανδουλάκη από του βήματος κατέθεσε την προσωπική της περιπέτεια με την θρόμβωση. Μίλησε για την βοήθεια που έλαβε από τους εξειδικευμένους γιατρούς και παρότρυνε τον κόσμο να μην αμελεί τα προβλήματα υγείας, αλλά να ενημερώνεται και να ακολουθεί πιστά αυτά που του λένε οι γιατροί. Άλλωστε, όπως είπε η ίδια, αυτό που την έσωσε από την θρόμβωση ήταν ακριβώς αυτό, ότι έλαβε εγκαίρως την σωστή ιατρική φροντίδα και έκανε όλα όσα της είπαν οι γιατροί.

Στην ερώτησή μας τι είναι αυτό που την κρατά νέα και δραστήρια μάς απαντά πως πλέον πιστεύει ότι ο χαρακτήρας κάθε ανθρώπου καθορίζει πολλά πράγματα στη ζωή του. “Είναι ο χαρακτήρας σου που θα σε κατευθύνει στον τρόπο που θα αποφασίσεις να ζεις, να έχεις ένα στόχο. Εγώ ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και συνεχίζω να είμαι μαθήτρια. Συνεχίζω να είμαι μαθήτρια με το σκηνοθέτη, με το γιατρό, με κάθε ειδικό, θέλω να μαθαίνω, θέλω να είμαι καλά και να φαίνομαι καλά.”

Συζητώντας για τις επεμβάσεις που κάνει μία γυναίκα για να βελτιώσει την εικόνα της, η κ. Δανδουλάκη δεν “μασά” τα λόγια της. Αντιθέτως είναι αφοπλιστική. “Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσα κάνει μία γυναίκα για να φαίνεται ωραία και να αισθάνεται στη συνέχεια καλά. Είμαι όμως αντίθετη στις καταχρήσεις, δεν θέλω να παραμορφωθώ. Για το λόγο αυτό και έχω επιλέξει να κάνω κι άλλα πράγματα. Δηλαδή να τρέφομαι καλά, να γυμνάζομαι… από τότε που μου είπε ένας γιατρός ότι πρέπει να εισάγω τη γυμναστική στη ζωή μου για να ανακουφιστώ από τους πόνους στη μέση, κάθε μέρα ασκούμαι επί μισάωρο. Επίσης, επειδή οι ώρες της δουλειάς είναι ατελείωτες και εξαντλητικές, θα πάρω κάθε μέρα μαζί μου φαγητό και φρούτα. Η δουλειά μου απορροφά το 90% της ενέργειάς μου και πρέπει να είμαι καλά για να ανταποκριθώ.  Από την  άλλη, δεν θέλω να δω τη ρυτίδα, με ενοχλεί, αλλά δεν θα ασχοληθώ και μαζί της παραπάνω απ’ όσο της αξίζει.”

%ce%b7-%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-infowoman-gr-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%cf%89-%ce%bd%ce%b12

Στην ερώτηση γιατί δέχτηκε να μιλήσει σε μία συνέντευξη που αφορά ένα θέμα υγείας μάς τόνισε ξανά ότι η ίδια είναι άτομο της πρόληψης και αυτό θέλει να το μεταδώσει,. “Όταν ο κόσμος δει ένα δημόσιο πρόσωπο, που έχει ενεργή ζωή, πείθεται και ακολουθεί το καλό παράδειγμα. Από την άλλη, δεν πρέπει να κρύβουμε την αρρώστια, δεν είναι ντροπή να είσαι άρρωστος ή φτωχός, ντροπή είναι να είσαι ψεύτης.”

INFO

H Κάτια Δανδουλάκη φέτος εμφανίζεται στο Έξυπνα Μικρά Ψέματα του Τζο Ντι Πιέτρο σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη (Αγ. Μελετίου 61Α, Κυψέλη, τηλ. 210 8640414)

και

στην τηλεοπτική σειρά «4×4» του Δημήτρη Αρβανίτη στον ANT1

Σχετικά Άρθρα
Δεν μπορείς να συνεργαστείς με τον γιατρό σου; Τα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις
Δεν μπορείς να συνεργαστείς με τον γιατρό σου; Τα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις
 Τι αλλάζει για μάσκες, αποστάσεις, ωράρια σούπερ μάρκετ
 Τι αλλάζει για μάσκες, αποστάσεις, ωράρια σούπερ μάρκετ
Δωρεάν προληπτικοί ελέγχοι μαστού σε γυναίκες της Αττικής - Δείτε πού
Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι μαστού σε γυναίκες της Αττικής – Δείτε πού
Καρκίνος Μαστού: Πόσο επηρεάστηκαν οι ασθενείς από την πανδημία;
Το AVENUE σε προτρέπει: “Μη σταυρώνεις τα χέρια μπροστά στον Καρκίνο του Μαστού”
Μαρία Κορινθίου: Είχε σπάσει το πρόσωπό μου, ήμουν πρησμένη από το καθημερινό κλάμα, είχα αλλάξει τρομερά
Μαρία Κορινθίου: Είχε σπάσει το πρόσωπό μου, ήμουν πρησμένη από το καθημερινό κλάμα, είχα αλλάξει τρομερά
Ο ετήσιος έλεγχος "κλειδί" για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού
Ο ετήσιος έλεγχος “κλειδί” για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του