Δράση ενημέρωσης για την υπογονιμότητα στη Μυτιλήνη

δράση-ενημέρωσης-για-την-υπογονιμότη

Δράση ενημέρωσης στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή του νομού Λέσβου για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και της υπογονιμότητας, πραγματοποίησε το μη κερδοσκοπικό Σωματείο Be-Live την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank για το δημογραφικό «ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια».

Την ομάδα της Be-Live υποδέχθηκαν θερμά ο κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς, Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, καθώς και οι κ.κ. Γιώργος Καμπούρης, Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και Παναγιώτης Προβέτζας, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου. Οι τοπικοί φορείς απηύθυναν χαιρετισμό και αναφέρθηκαν στο πρόβλημα της υπογονιμότητας και της υπογεννητικότητας, ως φαινόμενο των ημερών μας.

Η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά και οι προϋποθέσεις σχετικά με τις δωρεάν θεραπείες με την υποστήριξη του Σωματείου, που απευθύνονται σε υπογόνιμα ζευγάρια, τα οποία στη σημερινή κοινωνία της κρίσης και της υπογεννητικότητας δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τις υποστηρίξουν, ήταν τα θέματα που ανέλυσαν οι γυναικολόγοι αναπαραγωγής και ιδρυτές της Be-Live κ.κ. Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης.

%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%bc%cf%8c%cf%84%ce%b70

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Eurobank κ. Μιχάλης Βλασταράκης καθώς και ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Ειδικών Έργων του Ομίλου Eurobank κ. Παναγιώτης Καρδάσης, οι οποίοι μίλησαν για την ανάγκη της ανάδειξης της σοβαρότητας του δημογραφικού ζητήματος και την από κοινού συμβολή στην αντιμετώπισή του, ως κοινό στόχο της Eurobank και του μη κερδοσκοπικού Σωματείου Be-Live, μέσω της εκστρατείας ενημέρωσης στα ακριτικά νησιά.

Επίσης, ο κ. Νίκος Φραγκιαδάκης, Διευθυντής Τομέα Κρήτης & Νήσων, η κ. Φραγκούλα Τοπαλή, Διευθύντρια Καταστήματος της Eurobank στη Μυτιλήνη και ο κ. Γιώργος Χρυσόπουλος, Διευθυντής Καταστήματος Καλλονής, υποδέχθηκαν τους ιδρυτές της Be-Live και αναγνώρισαν την αξία του έργου τους για την τοπική κοινωνία της Λέσβου και τη σημασία της στήριξής του, ώστε το όραμα του προγράμματος «ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια» της Τράπεζας, να γίνει άμεση πραγματικότητα.

https://be-live.gr/mprosta-gia-tin-oikogeneia/

https://www.eurobank.gr/el/lp/mprosta-gia-tin-oikogeneia

Διαβάστε επίσης

Παναγιώτα Βλαντή: “Μη ρωτάτε το πότε και το πώς θέλει κάποιος να κάνει οικογένεια’

Παναγιώτα Βλαντή: “Μη ρωτάτε το πότε και το πώς θέλει κάποιος να κάνει οικογένεια’

Μητέρα Καρολάιν: “Το τέρας με πήγε να διαλέξω φέρετρο και με έβαλε να το πληρώσω”

Σχετικά Άρθρα
Από τι νοσεί τελικά ο Βρετανός τουρίστας; Οι πρώτες ενδείξεις
Από τι νοσεί τελικά ο Βρετανός τουρίστας; Οι πρώτες ενδείξεις
Κρούσμα λέπρας εντοπίστηκε την προηγούμενη στο νοσοκομείο "Αττικόν"
Κρούσμα λέπρας εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο “Αττικόν”
Στον "Αττικόν" το πρώτο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς πιθήκων στην Ελλάδα - Τον ανέλαβε ο Σ. Τσιόδρας
Στον “Αττικόν” το πρώτο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς πιθήκων στην Ελλάδα – Το ανέλαβε ο Σ. Τσιόδρας
Το πρώτο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα - Μεταφέρεται σε κάψουλα
Το πρώτο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα – Μεταφέρεται σε κάψουλα
Καπραβέλος: "Άτομο τοξικοεξαρτημένο ο 43χρονος που πέθανε σε καρέκλα στο Παπανικολάου'
Καπραβέλος: “Άτομο τοξικοεξαρτημένο ο 43χρονος που πέθανε σε καρέκλα στο Παπανικολάου”
Τι είναι η ευλογιά των πιθήκων, πώς μεταδίδεται, ποια τα συμπτώματα, πόσο επικίνδυνη είναι
Τι είναι η ευλογιά των πιθήκων, πώς μεταδίδεται, ποια τα συμπτώματα, πόσο επικίνδυνη είναι

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του