Δωρεά απινιδωτή στο Άσυλο Ανιάτων από την εταιρεία παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

δωρεά-απινιδωτή-στο-άσυλο-ανιάτων-από

Ο απινιδωτής είναι μια φορητή συσκευή που αναλύει τον καρδιακό ρυθμό και αν διαγνώσει κάποιο πρόβλημα, τότε προχωράει στην απινίδωση για να επαναφέρει τον καρδιακό ρυθμό στη σωστή συχνότητα.

Το Άσυλο Ανιάτων απέκτησε φορητό, αυτόματο απινιδωτή, ο οποίος αποτελεί ευγενική δωρεά της εταιρείας παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε. με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος από την εταιρεία, για τις ανάγκες της ελληνοαγγλικής παραγωγής «ΕΥΕ».

Η συγκεκριμένη δωρεά βελτιώνει σημαντικά τον εξοπλισμό του Νοσηλευτηρίου του Ασύλου Ανιάτων και αναβαθμίζει τις ιατρικές υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει στους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος.

Η Προέδρος του Ασύλου Ανιάτων, κα. Ιωάννα Ηλιάδη, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά παραλάβαμε τον απινιδωτή που θα προσφέρει ένα πρόσθετο αίσθημα ασφάλειας στην Ιατρική και Νοσηλευτική μας Υπηρεσία. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε. και τον κύριο  Παναγιώτη Παπαχατζή προσωπικά, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την αγάπη και τη στήριξη του έργου μας. Η δωρεά αυτή αποτελεί για εμάς ένα δώρο πολυπόθητο, πολύτιμο και απαραίτητο, και θα αποτελεί για εμάς μία όμορφη ανάμνηση των γυρισμάτων που έγιναν στον χώρο μας».

Ο κύριος Παπαχατζής της εταιρείας παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε., δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε το σημαντικό έργο του Ασύλου Ανιάτων, του σωματείου που, χρόνια τώρα, με ευαισθησία και υπευθυνότητα στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται περίθαλψη και φροντίδα»

Λίγα λόγια για το Άσυλο Ανιάτων

Είναι το πρώτο φιλανθρωπικό σωματείο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1893 χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση. Το 1972, ίδρυσε το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων (ΙΠΧΠ), που εδρεύει στην  Κυψέλη με στόχο την περίθαλψη  ασθενών  οι οποίοι πάσχουν από ανίατες ασθένειες, παραπληγίες, τετραπληγίες, εγκεφαλοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος. Η δομή αυτή αποτελεί πρότυπο για την δευτεροβάθμια κοινωνική φροντίδα στον τόπο μας, προσφέρει στους ασθενείς 24ωρη υποστήριξη και απασχολεί 110 άτομα, διαφόρων ειδικοτήτων (ιατρούς, φυσίατρους, φυσικοθεραπευτές, νοσοκόμους, εργασιοθεραπευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.)

Σκοπός του είναι η βελτίωση του επιπέδου ζωής των συνανθρώπων μας που πάσχουν από κινητική αναπηρία (επίκτητη ή κληρονομική). Στο σύνολο των 129 χρόνων λειτουργίας του, έχει φροντίσει και περιθάλψει με στοργή περισσότερους από 8.500 συνανθρώπους μας με αναπηρία.

Διαβάστε επίσης

Νέα μελέτη: Η αεροβική άσκηση μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο μεταστατικού καρκίνου

Sanofi Ελλάδας: Οι εργαζόμενοι που μπήκαν στην κουζίνα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Σχετικά Άρθρα
Ελλ. Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα: Διαχωρίζει την θέση της από την Ενωση Ασθενών Ελλάδας και την Ενωση Σπάνιων Παθήσεων - Όχι σε ασθενείς δύο ταχυτήτων
Ελλ. Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα: Διαχωρίζει την θέση της από την Ενωση Ασθενών Ελλάδας και την Ενωση Σπάνιων Παθήσεων – Όχι σε ασθενείς δύο ταχυτήτων
Οι δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να "φύγετε" από τη σκέψη της ψωρίασης!
Οι δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να “φύγετε” από τη σκέψη της ψωρίασης!
Πλήρες πακέτο εξετάσεων για Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα από την Affidea
Πλήρες πακέτο εξετάσεων για Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα από την Affidea
Covid-19: Η ρεμβδεσιβίρη αποτελεί την πρώτη και κυριότερη θεραπεία σε νοσηλευόμενους που δεν έχουν υψηλές ανάγκες οξυγόνου
Covid-19: Η ρεμβδεσιβίρη αποτελεί την πρώτη και κυριότερη θεραπεία σε νοσηλευόμενους χωρίς υψηλές ανάγκες οξυγόνου
Δεν θα πιστεύετε ποιες δερματικές εκδηλώσεις μπορεί να προκαλέσουν οι παθήσεις του θυρεοειδούς
Δεν θα πιστεύετε ποιες δερματικές εκδηλώσεις μπορεί να προκαλέσουν οι παθήσεις του θυρεοειδούς
Παγκόσμια Ημέρα AIDS: “Δεν είμαστε όλοι εδώ, αλλά είμαστε ακόμη εδώ”
Παγκόσμια Ημέρα AIDS: “Δεν είμαστε όλοι εδώ, αλλά είμαστε ακόμη εδώ”

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του