Διπλή διάκριση για την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας

διπλή-διάκριση-για-την-johnson-johnson-medtech-ελλάδας-σ

Διπλή διάκριση απέσπασε η Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας (CRI 2021-2022) του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης, που επιβραβεύει τις εταιρείες που εφαρμόζουν αποτελεσματικά πρακτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης με κριτήρια ESG (Environmental, Social and Governance factors). Η Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας απέσπασε το Αργυρό Βραβείο (Silver Award) καθώς και το Βραβείο για την Καλύτερη Νεοεισερχόμενη Εταιρεία (Best New Entry Award).

Οι αρχές Εταιρικής Υπευθυνότητας διέπουν την Johnson & Johnson MedΤech από την ίδρυσή της, διαμορφώνοντας ένα αξιόπιστο και υπεύθυνο προφίλ εταιρείας στον κλάδο της ιατρικής τεχνολογίας. Με ένα δυνατό αποτύπωμα στην Ελλάδα, η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης, που αφορά σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της – από τους εργαζόμενους της εταιρείας και τις ανάγκες της αγοράς, έως τους φυσικούς πόρους και τα κοινωνικά ζητήματα.

Να επαναπροσδιορίσουμε το μέλλον της ιατρικής παρέμβασης

Ο κ. Πάνος Πιτσιλλίδης, Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης στην Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας, δήλωσε με αφορμή αυτήν τη διάκριση:

«Μετρώντας 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, στην Johnson & Johnson MedTech, επιλέγουμε βιώσιμες πρακτικές και φροντίζουμε την κοινωνία, τους ανθρώπους και τους πελάτες μας, με σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλουμε να λειτουργούμε, στον δρόμο προς τη δέσμευση μας: να επαναπροσδιορίσουμε το μέλλον της ιατρικής παρέμβασης, προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία σε κάθε στάδιο φροντίδας της υγείας. Ευχαριστούμε το CRI γι’ αυτήν τη σημαντική διάκριση.»

Σχετικά Άρθρα
Δείτε τους τρόπους για να απαλλαγείτε από την κατακράτηση υγρών
Δείτε τους τρόπους για να απαλλαγείτε από την κατακράτηση υγρών
Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης ένας 40χρονος με ευλογιά των πιθήκων στη Λάρισα
Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης ένας 40χρονος με ευλογιά των πιθήκων στη Λάρισα
%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%8c%cf%83%ce%b1-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b60
Ρινοπλαστική: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την πιο δημοφιλή αισθητική επέμβαση
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Στηρίζει τις γυναίκες θύματα έμφυλης βίας, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Στηρίζει τις γυναίκες θύματα έμφυλης βίας, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης
Ηλιακή ακτινοβολία και αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα: Φίλοι ή εχθροί;
Ηλιακή ακτινοβολία και αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα: Φίλοι ή εχθροί;
Νέα θεραπεία μειώνει το σωματικό βάρος κατά 20% σε ασθενείς με παχυσαρκία
Νέα θεραπεία μειώνει το σωματικό βάρος κατά 20% σε ασθενείς με παχυσαρκία

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του