Διατήρηση γονιμότητας: Πότε είναι η “Η Σωστή Στιγμή!”;

διατήρηση-γονιμότητας-πότε-είναι-η

“Η Σωστή Στιγμή!” παρέχει στις Ελληνίδες όλη την ενημέρωση που χρειάζονται για τη διατήρηση της γονιμότητάς τους, ώστε να αποκτήσουν οικογένεια όταν νιώσουν έτοιμες!

Αποδεικνύοντας, για μία ακόμη φορά, τον δυναμικό κοινωνικό της ρόλο και τη στήριξη του δικαιώματος κάθε γυναίκας να επιλέγει η ίδια αν και πότε θα αποκτήσει οικογένεια, η Fertilland Pharma «γιορτάζει» την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας ανακοινώνοντας την έναρξη, και στη χώρα μας, μιας σπουδαίας πρωτοβουλίας: της Καμπάνιας Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για τη Διατήρηση της Γονιμότητας «Η Σωστή Στιγμή!».

Η καμπάνια θα υποστηρίξει τις γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά σε μεταγενέστερο στάδιο της ζωής τους, μέσα από μια δυναμική πλατφόρμα ενημέρωσης, που αναπτύχθηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό στην ιστοσελίδα https://isostistigmi.gr/. Με σημείο εκκίνησης την παραδοχή ότι όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες και ότι καθεμιά έχει δικαίωμα να επιλέξει το αν και πότε θα γίνει μητέρα, η καμπάνια «Η Σωστή Στιγμή!» παρέχει στις γυναίκες γόνιμης ηλικίας όλη την απαραίτητη πληροφόρηση που χρειάζονται στο ‘ταξίδι’ της γονιμότητας, μακριά από στερεότυπα, στηρίζοντας δυναμικά την ατομική βούληση και επιλογή!

Διαβάστε επίσης: 8 πολύτιμες συμβουλές για να ενισχύσετε τη γονιμότητά σας

Στην ιστοσελίδα isostistigmi.gr οι γυναίκες μπορούν να ενημερωθούν αξιόπιστα για το πώς διαμορφώνονται οι τάσεις στη δημιουργία οικογένειας, διεθνώς. Η γυναίκα αποτελεί σήμερα το πιο δυναμικό κύτταρο της σύγχρονης κοινωνίας, συμμετέχοντας ισότιμα στην εξέλιξη, την ανάπτυξη, τον κοινωνικό εκσυγχρονισμό. Καταρρίπτοντας κατάλοιπα του παρελθόντος, χρειάζεται χρόνο για την προσωπική της εξέλιξη, γεγονός που μεταθέτει την απόκτηση οικογένειας σε μεταγενέστερο στάδιο. Στην Ευρώπη, η μέση ηλικία στην οποία οι γυναίκες αποκτούν το πρώτο τους παιδί είναι περίπου τα 29 έτη, αριθμός που σταθερά αυξάνεται.

Με αυτό το δεδομένο, η καμπάνια «Η Σωστή Στιγμή!» έρχεται να υποστηρίξει τις γυναίκες, που ακόμη δεν είναι έτοιμες να αποκτήσουν οικογένεια, να κάνουν σωστά τον προγραμματισμό τους, παράλληλα με τους προσωπικούς τους στόχους. Η διεθνής αυτή εκστρατεία ενημερώνει κι εκπαιδεύει τις νέες γυναίκες για όλες τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν σήμερα για τη διατήρηση της γονιμότητας, όπως είναι η κατάψυξη ωαρίων, ώστε να διασφαλίσουν τις πιθανότητές τους για μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη, σε οποιαδήποτε ηλικία νιώσουν έτοιμες!

Όπως δήλωσε ο κύριος Γιώργος Αναγνωστάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fertilland Pharma “Ξεκινάμε με μεγάλη χαρά την υλοποίηση αυτής της σπουδαίας καμπάνιας και στη χώρα μας, με αληθινή αγάπη για τη γυναίκα και με σεβασμό στους προσωπικούς της στόχους. Μέσα από την πολυετή δράση μας στον τομέα της θεραπείας της υπογονιμότητας γνωρίζουμε καλά ότι η μητρότητα είναι επιλογή. Η δική μας αποστολή είναι να διασφαλίσουμε σε κάθε γυναίκα το δικαίωμα της διατήρησης της γονιμότητας, για να το αξιοποιήσει αν το επιθυμήσει, όταν θα είναι για εκείνη Η Σωστή Στιγμή!”.

Για να μάθετε περισσότερα για τη νέα καμπάνια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://isostistigmi.gr/

Σχετικά Άρθρα
Μια Barbie - επιστήμονας προς τιμήν της γυναίκας που "πολέμησε" τον κορωνοϊό
Μια Barbie – επιστήμονας προς τιμήν της γυναίκας που “πολέμησε” τον κορωνοϊό
Έπαθες ηλίασης... Και τώρα;
Έπαθες ηλίαση… Και τώρα;
Πρέπει ή όχι να τρώμε πριν από την εξέταση αίματος;
Πρέπει ή όχι να τρώμε πριν από την εξέταση αίματος;
Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωράν rapid test
Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωράν rapid test
Οι Αθηναίοι στο πρώτο lockdown μείωσαν τα ναρκωτικά και το κάπνισμα, αύξησαν τα αντικαταθληπτικά - Δες τα υπόλοιπα στοιχεία
Οι Αθηναίοι στο πρώτο lockdown μείωσαν τα ναρκωτικά και το κάπνισμα, αύξησαν τα αντικαταθληπτικά – Δες τα υπόλοιπα στοιχεία
Τα 39 σημεία όπου θα γίνονται την Κυριακή, 1 Αυγούστου, δωρεάν rapid tests
Τα 39 σημεία όπου θα γίνονται την Κυριακή, 1 Αυγούστου, δωρεάν rapid tests

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του