“Allergan Aesthetics”: Εγκαινιάζει το εταιρικό της website

Η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, εγκαινιάζει το εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr το οποίο αναδεικνύει τη φιλοσοφία της, συνώνυμη με την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία στην αισθητική δερματολογία και στην πλαστική χειρουργική. Η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά χαρτοφυλάκια αισθητικής ιατρικής, με εμβληματικές θεραπείες υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, οι οποίες απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μία αισθητική θεραπεία είτε για να τονίσουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν μοναδικούς, είτε για να βελτιώσουν τα σημεία που επιθυμούν για να είναι και να δείχνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Στο www.allerganaesthetics.gr η/ο επισκέπτρια/ης μπορεί να ανακαλύψει περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Allergan Aesthetics, μίας εταιρείας της AbbVie, όπως για την ολοκληρωμένη σειρά fillers JUVÉDERM®, το #1 brand παγκοσμίως στα ενέσιμα εμφυτεύματα προσώπου με υαλουρονικό οξύ. Επιπρόσθετα, μπορεί να μάθει περισσότερα για το HArmonyCa™, το πρωτοποριακό υβριδικό ενέσιμο εμφύτευμα προσώπου διπλής δράσης, το οποίο συνδυάζει δύο ενεργά συστατικά -τον υδροξυαπατίτη ασβεστίου (CaHA) και το υαλουρονικό οξύ (ΗΑ)- και προσφέρει τα οφέλη μίας άμεσης ανόρθωσης χάρη στο υαλουρονικό οξύ και παρατεταμένη διέγερση παραγωγής κολλαγόνου χάρη στον υδροξυαπατίτη ασβεστίου.

Ως πρωτοπόρος στην αισθητική ιατρική, η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, συμβάλλει ουσιαστικά και διαχρονικά στην εξέλιξη του κλάδου δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των θεραπευομένων και στη διατήρηση υψηλών προτύπων ηθικής στην ιατρική πρακτική. Το www.allerganaesthetics.gr αποτελεί ένα τεκμηριωμένο κανάλι επικοινωνίας, το οποίο ενδυναμώνει την ορθή ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για τις διαθέσιμες, από την εταιρεία, θεραπείες, οι οποίες εφαρμόζονται αποκλειστικά στο ιατρείο από εξουσιοδοτημένους ιατρούς, δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι ώστε να δημιουργούν εξατομικευμένα πλάνα θεραπείας, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε θεραπευόμενου και να τηρούν αυστηρά πρωτόκολλα ιατρικής πρακτικής.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ενότητα που απευθύνεται στους Επαγγελματίες Υγείας, από όπου δίνεται η δυνατότητα στους ιατρούς να ανακατευθυνθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του εκπαιδευτικού φορέα Allergan Medical Institute® (ΑΜΙ). Μέσω του ΑΜΙ οι ιατροί έχουν πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική προσέγγιση και σε προγράμματα εστιασμένα και προσαρμοσμένα στις νέες εξελιγμένες τεχνικές και πρακτικές, ώστε να επιτυγχάνουν τα βέλτιστα αποτελέσματα για τους θεραπευόμενούς τους με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

Το εταιρικό website έχει εύκολη πλοήγηση, είναι δίγλωσσο, σε ελληνικά και σε αγγλικά, και είναι κατάλληλο για περιήγηση από υπολογιστή, tablet ή κινητό.

Διαβάστε επίσης

Το Βρετανικό Μουσείο «μπάζει νερά»: Εκτεθειμένα δεκάδες αρχαιοελληνικά γλυπτά

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή: «Έμαθα κατά λάθος ότι έχω όγκο, πλέον έχω μια μικρή αναπηρία»

Σχετικά Άρθρα
1.200 μετρήσεις διαβήτη σε έξι μέρες έκανε το Diabetes Magic στο φετινό του ταξίδι στη γιορτινή Αθήνα
1.200 μετρήσεις διαβήτη σε έξι μέρες έκανε το Diabetes Magic στο φετινό του ταξίδι στη γιορτινή Αθήνα
Η σημασία της σωστής επικοινωνίας γυναίκας και γυναικολόγου
Η σημασία της σωστής επικοινωνίας γυναίκας και γυναικολόγου
Γυναικομαστία: Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με διατροφή ή γυμναστική - Τότε πώς;
Γυναικομαστία: Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με διατροφή ή γυμναστική – Τότε πώς;
"Metropolitan Hospital": Μέθοδος TAVI για την αντιμετώπιση στένωσης της αορτικής βαλβίδας
“Metropolitan Hospital”: Μέθοδος TAVI για την αντιμετώπιση στένωσης της αορτικής βαλβίδας
Πάρκινσον: Οι τεχνολογικά υποβοηθούμενες θεραπείες που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα
Πάρκινσον: Οι τεχνολογικά υποβοηθούμενες θεραπείες που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα
Healthflix: Έρχεται ο Σύμβουλος και η «τηλεόραση» της Υγείας
Healthflix: Έρχεται ο Σύμβουλος και η «τηλεόραση» της Υγείας

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του