Αυτό είναι το δικό μου μυστικό, που μου χαρίζει υποστήριξη και σταθερότητα όλη μέρα

αυτό-είναι-το-δικό-μου-μυστικό-που-μου

Αγαπώ τον αθλητισμό. Είναι κομμάτι της ζωής μου, μου προσφέρει, χαρά, υγεία, δύναμη, ευεξία, αλλά αυτό που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνώ είναι ότι για να είμαι ασφαλής θα πρέπει πάντα να διαθέτω τον κατάλληλο εξοπλισμό. Αυτόν που θα μου προσφέρει άνεση και προστασία. Τα σωστά ρούχα, ανάλογα με την περίσταση, παπούτσια, διάφορα όργανα και άλλα μικροgadget κάθε φορά.

Θα σας αποκαλύψω όμως και ένα μυστικό, μεγάλης σημασίας για μένα ώστε να αισθάνομαι καλά. Κι αυτό δεν είναι άλλα από το  σουτιέν μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ εξαρτάται η καθημερινή μου άσκηση και οι δραστριότητές μου από το σουτιέν μου. Από τη μαλακή εφαρμογή του, το σταθερό του κράτημα, την τέλεια υποστήριξή του, αυτή που δεν θα μου δημιουργεί κανένα αίσθημα ασφυξίας, καμία πίεση στο στομάχι, καμία ένταση.

Έτσι, τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να διαλέγω το κρυφό μου -αλλά πιο σπουδαίο απ’ όλα- αξεσουάρ μου από την εταιρεία Triumph, η οποία ποτέ δεν με έχει αφήσει με παράπονο, αφού δημιουργεί τα καλύτερα σουτιέν, από άποψη αισθητικής αλλά και προσαρμογής.

%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%bf%cf%850

Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή που θα σας μιλήσω για μια νέα δημιουργία της αγαπημένης μου εταιρείας. Το Fit Smart σουτιέν. Ένα επαναστατικό προϊόν, το οποίο κυριολεκτικά προσαρμόζεται στο σώμα της γυναίκας που το φορά μέσω μιας καινοτόμου τεχνολογία 4D που προσφέρει την τέλεια “μυστική” υποστήριξη. Πραγματικά, το Fit Smart μού έδωσε μια νά προοπτική. Το απολαμβάνω όλη μέρα και αυτό που δίνει ακόμη περισσότερη χαρά είναι ότι μπορεί να είναι τόσο υποστηρικτό όσο και sexy. Λατρεύω αυτή την ελευθερία κινήσεων και την προσαρμοστικότητα που μου προσφέρει κάθε μέρα, σε όλες μου τις δραστηριότητες. Με κάνει να αισθάνομαι άνετη, αλλά και περήφανη για την εικόνα μου προς τα έξω. Εξάλλου, όλες γνωρίζουμε ότι η όμορφη εικόνα του στήθους μας πάνω από τα ρούχα μας εξαρτάται από την υποστήριξη που προσφέρει το σουτιέν μας.

Το Fit Smart μου μου επιτρέπει κάθε μέρα να αγκαλιάζω τις αλλαγές που αντιμετωπίζω στην καθημερινή μου ζωή ως μια multi-tasking γυναίκα, που θέλω να προχωράω από τη μία δραστηριότητα στην επόμενη, χωρίς να με εμποδίζουν οι αλλαγές και οι διακυμάνσεις που παρατηρούμε τακτικά στο σώμα μας.

Το σουτιέν Fit Smart έχει σχεδιαστεί για μένα -αλλά είμαι σίγουρη και για σένα- και έχει προνοήσει ώστε να είναι μαζί μου κάθε στιγμή της μέρας, σε μία από τις διαφορετικές μορφές του.

%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%bf%cf%852

Σήμερα, μπορώ να είμαι περήφανη, που η αγαπημένη μου εταιρεία, η Triumph, για περισσότερα από 130 χρόνια, στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες και γιορτάζει μαζί τους κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή συνεχίζοντας να δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση.

Από τη σειρά Design for Life, το Fit Smart – ένα επαναστατικό σουτιέν που χάρη στη 4D καινοτομία – προσφέρει απόλυτη άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση και υποστήριξη και έχει τέλεια εφαρμογή, στηρίζοντας και σμιλεύοντας το μπούστο, ενώ προσαρμόζεται στο σώμα κάθε γυναίκας.

Το Fit Smart της Triumph έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να διαμορφώνεται από την κάθε γυναίκα και το σώμα της, όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου. Έτσι η Triumph αγκαλιάζει κάθε αλλαγή στη ζωή και το σώμα κάθε γυναίκας, βοηθώντας την να χαράξει τη δική της πορεία με αυτοπεποίθηση, να ξεχωρίσει και να επιτύχει τους στόχους της, τιμώντας τις επιλογές της και γιορτάζοντας έμπρακτα κάθε της αλλαγή.

6 γνωστές Ελληνίδες μιλούν ανοιχτά για τις αλλαγές που συνάντησαν στην πορεία τους και εμπνέουν…

%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%bf%cf%854

Η εταιρεία Triumph θέλοντας να εμπνεύσει τις γυναίκες και να τους θυμίσει πόσο σημαντικό και ουσιαστικό είναι να φροντίζουν τον εαυτό τους, προσκάλεσε έξι γνωστές Ελληνίδες να μιλήσουν ανοιχτά για το πώς αντιμετώπισαν τις πιο σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους σε μια σειρά εμπνευστικών βίντεο-ομιλιών με τίτλο «Triumph Talks – Embrace Change».

Στα πολύ ενδιαφέροντα αυτά βίντεο οι κυρίες Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μπεκατώρου, Μυρτώ Κάζη, Ζέτα Δούκα, Τάμτα και Μάντη Περσάκη εξηγούν πώς με αυτοπεποίθηση, θάρρος και δύναμη κατάφεραν να αντιμετωπίσουν και ενσωματώσουν τις αλλαγές που συνάντησαν στην πορεία της ζωής τους.

Στόχος τους; Να δώσουν τη σκυτάλη στις γυναίκες που θα τις παρακολουθήσουν να αντλήσουν έμπνευση από εκείνες, να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να δώσουν τις δικές τους μάχες απέναντι σε κάθε πρόκληση!

Σχετικά Άρθρα
Chiesi και Affibody: Νέα συνεργασία για την ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών για ασθένειες του αναπνευστικού
Chiesi και Affibody: Νέα συνεργασία για την ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών για ασθένειες του αναπνευστικού
«Το Φάρμακο από το Εργαστήριο στον Ασθενή» 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non – Market Access
«Το Φάρμακο από το Εργαστήριο στον Ασθενή» 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non – Market Access
«Η δημόσια πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην κλίνη του Προκρούστη. Αλήθειες και ψέματα»
«Η δημόσια πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην κλίνη του Προκρούστη. Αλήθειες και ψέματα»
Αιτίες της ρινικής απόφραξης στα παιδιά και τους ενήλικες
Αιτίες της ρινικής απόφραξης στα παιδιά και τους ενήλικες
Αυξητική η τάση για τη φυματίωση κατά την αποδρομή της πανδημίας COVID-19
Αυξητική η τάση για τη φυματίωση κατά την αποδρομή της πανδημίας COVID-19
Στην Ελλάδα μια από τις πιο σύγχρονες τεχνικές υπερήχων καρδιάς που εντοπίζει βλάβες του μυοκαρδίου
Στην Ελλάδα μια από τις πιο σύγχρονες τεχνικές υπερήχων καρδιάς που εντοπίζει βλάβες του μυοκαρδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του