Αρχική > Celebrities > Νέος χωρισμός στο Χόλιγουντ: Διαζύγιο για Κλούνεϊ-Αλαμουντίν;

Νέος χωρισμός στο Χόλιγουντ: Διαζύγιο για Κλούνεϊ-Αλαμουντίν;

clooney

Ακόμα ένα ζευγάρι του Χόλιγουντ πιθανότατα να βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου, και μάλιστα, ακριβού! Ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και η δικηγόρος σύζυγός του Αμάλ Κλούνεϊ φέρεται να ζουν ξεχωριστές ζωές εδώ και καιρό…

Σύμφωνα με δημοσιεύμα από περιοδικό OK!Magazine «η Αμάλ και ο Τζορτζ θα ανακοινώσουν σύντομα το διαζύγιό τους, το οποίο θα προκαλέσει σεισμό στο Χόλιγουντ». Και δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο δημοσίευμα που ισχυρίζεται κάτι αντίστοιχο. Αλλωστε, μετά το διαζύγιο Τζολί – Πιτ, οι Κλούνεϊ θεωρούνται από πολλούς ως οι επόμενοι στη λίστα.

Πολλοί βασίζουν και το κακό κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι και στο ότι η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου, όπου μίλησαν μαζί με τον Μπάρακ Ομπάμα στη 71η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν συχνότατες!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, ένας από τους λόγους ήταν το γεγονός ότι «η Αμάλ ήθελε να κάνει παιδιά, ενώ ο Τζορτζ όχι». Nα σημειωθεί πάντως ότι, αν όντως προχωρήσει το διαζύγιο, η Αμάλ θα πάρει μεγάλο μέρος της περιουσίας του Κλούνεϊ.

clooney1

Ο ηθοποιός φαίνεται πως ασφυκτιούσε από την πίεση που του ασκούσε η δικηγόρος για να κάνουν παιδιά και ενώ αρχικά συμφώνησε, απρόθυμα, τελικά εγκατέλειψε την ιδέα. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, η Αμάλ εθεάθη πριν λίγες εβδομάδες να πίνει μαζί με τις φίλες της, κλαίγοντας, γεγονός που δείχνει να επιβεβαιώνει το σενάριο ότι το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο.

«Αν και αγαπιούνται πολύ, έχουν συνειδητοποιήσει ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή τους» δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας ότι «το αυξανόμενο χάσμα» του ζευγαριού φέρεται να οφείλεται σε διάφορους λόγους.

Η πηγή πρόσθεσε: «Όταν ο Τζορτζ και η Αμάλ έγιναν ζευγάρι, οι φίλοι τους πίστευαν ότι ήταν το τέλειο ζευγάρι. Ωστόσο πλέον οι περισσότεροι περιμένουν την αναγγελία του διαζυγίου τους».