βιολί εκδίκηση
Τελικά, οι σχέσεις ορισμένων ζευγαριών δεν ξέρεις ποτέ πως θα εξελιχθούν. Ειδικά, όταν αυτές οδηγούνται σε διαζύγιο.

Ένα ζευγάρι στην Ιαπωνία αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Για τη σύζυγο, όμως, αυτό φαίνεται πώς δεν ήταν αρκετό, αφού θέλησε να δώσει ένα φαντασμαγορικό τέλος σε αυτόν το γάμο.

Η Μιντόρι Καουαμίγια, λοιπόν, η 34χρονη σύζυγος κατηγορείται ότι εισέβαλε στο σπίτι του πρώην συζύγου της στην επαρχία Άισι της κεντρικής Ιαπωνίας «σπάζοντας το παράθυρο κάποια στιγμή μεταξύ της 30ης Ιανουαρίου και της 19ης Φεβρουαρίου 2014».

Και δεν έφτανε μόνο αυτό.

βιολί εκδίκηση1

Η γυναίκα που κατάγεται από την Κίνα κατέστρεψε 54 βιολιά και 70 δοξάρια του πρώην συζύγου της, η αξία των οποίων εκτιμάται πως ξεπερνά τις 800.000 ευρώ.

Η εφημερίδα Yomiuri γράφει πως η δράστης έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια μεταξύ Κίνας και Ιαπωνίας μετά την καταστροφή των βιολιών και τελικά συνελήφθη την Τρίτη όταν επέστρεψε στο Τόκιο.

Τα κατεστραμμένα βιολιά, μεταξύ των οποίων είναι και ένα ιταλικό αξίας 50 εκατομμυρίων γεν, είχαν κατασκευαστεί ή συλλεχθεί από τον πρώην σύζυγό της, έναν Νορβηγό ηλικίας 60 ετών, ο οποίος τώρα ζητά, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, αποζημίωση ύψους 105,9 εκατομμυρίων γεν, δηλαδή 815.000 ευρώ.

Μια γυναίκα αποκαλύπτει τις αλήθειες που έμαθε για την αγάπη μετά το διαζύγιο της!

«Γιατί ακύρωσα την αίτηση διαζυγίου μου»: Γυναίκες αποκαλύπτουν πώς νιώθουν μετά από αυτή τους την απόφαση!

Ποιοι λόγοι οδηγούν στο διαζύγιο και ποιοι τύποι ανθρώπων χωρίζουν ευκολότερα;

από sstrempa