Ήδη από τη δεύτερη μέρα των οντισιόν του X-Factor ο πήχης και οι προσδοκίες μας έχουν ανέβει πολύ ψηλά. Άτομα από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή για να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να ξεχωρίσουν στο χώρο της μουσικής. Χθες, οι κριτές βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να αντικρίσουν ένα «φυσικό ταλέντο» και να απολαύσουν την ερμηνεία του.Η 18χρονη που «μάγεψε» τους κριτές

Μπορεί δεκάδες υποψήφιοι να πέρασαν μπροστά από τους κριτές για να αποδείξουν ότι αξίζουν την έγκρισή τους για την επόμενη φάση, μία ήταν όμως η νεαρή κοπέλα που τους μάγεψε. Η 18χρονη Μαίρη από την Θεσσαλονίκη που σπουδάζει αγγλική φιλολογία έδωσε την ψυχή της, τραγουδώντας το ξένο μουσικό κομμάτι «Friends» από Marshello και Anne-Marie και γοήτευσε κριτές και κοινό.

Φίλοι και συγγενείς είχαν έρθει για να την υποστηρίξουν, ζητωκραυγάζοντας με ένα μεγάλο πανό στα χέρια. Ασυγκράτητοι ήταν και οι κριτές που από την πρώτη κιόλας ερμηνεία της έκαναν όνειρα για το μέλλον της. Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ασλανίδου είπε χαρακτηριστικά ότι «βλέπει δρόμο να της ανοίγεται, μεγάλο». Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είπε με τη σειρά του γεμάτος ενθουσιασμό ότι με το τραγούδι της «του έφερε ένα αεράκι μουσικής ελπίδας». Η νεαρή κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει και τα τέσσερα πολυπόθητα «ναι» και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δείτε το βίντεο:


από Ευγενία Κολοβού