Woman Planet

«Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας» – Πώς θα ανακυκλώσετε τα άδεια πλαστικά tubes των συμπληρωμάτων διατροφής

Με αίσθημα ευθύνης προς το περιβάλλον και την κοινωνία, η KARABINIS MEDICAL παρουσίασε το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας», μια πρωτοβουλία της εταιρείας και των συμπληρωμάτων διατροφής “Science of Nature – SON”. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης ειδικών πλαστικών συσκευασιών, με τη συμμετοχή των καταναλωτών, και καθαρισμών παραλιών από πλαστικά, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Η αγάπη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι κεντρικός άξονας της στρατηγικής της KARABINIS MEDICAL, η οποία δεσμεύεται εδώ και χρόνια να κάνει πράξη το Πράσινο Επιχειρείν, με ποικίλες δράσεις και συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Η πρωτοβουλία «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας» είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, και αποτελεί απτή απόδειξη της δέσμευσης αυτής, στοχεύοντας στην ανάδειξη της αξίας της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Μέσα από τη δημιουργία ενός ολιστικού προγράμματος ειδικής, ανταποδοτικής ανακύκλωσης των πλαστικών συσκευασιών των συμπληρωμάτων διατροφής, και σε συνεργασία με το Ελληνικό Φαρμακείο, η KARABINIS MEDICAL καλεί τους καταναλωτές να επιστρέψουν στο φαρμακείο τα άδεια πλαστικά tubes των συμπληρωμάτων διατροφής που έχουν χρησιμοποιήσει, και να τα τοποθετήσουν στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης, δίνοντας τους τη δυνατότητα να συμβάλουν και οι ίδιοι ενεργά στη μείωση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος από το πλαστικό, προς όφελος όλων μας. Παράλληλα, το πρόγραμμα στοχεύει σε πιο καθαρές παραλίες, γι’ αυτό και μέρος των πωλήσεων των συμπληρωμάτων διατροφής SON διατίθεται για τη διεξαγωγή παράκτιων καθαρισμών σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Ο κ. Απόστολος Καραμπίνης, Founder & Entepreneur της KARABINIS MEDICAL, δήλωσε σχετικά: «Αναμφίβολα, η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την KARABINIS MEDICAL. Δεν θα υπήρχε πιο ταιριαστό «όχημα» από τα συμπληρώματα διατροφής “Science Of Nature”, για να μεταδώσουμε αυτή την αγάπη για το περιβάλλον και στην κοινωνία μας, για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης όλων μας και τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στο πλευρό μας, τόσο το Ελληνικό Φαρμακείο, όσο και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ένα μέλλον απαλλαγμένο από πλαστικά, και όχι μόνο».

infowoman team

Recent Posts

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Απέρριψε η ουγγρική δικαιοσύνη την μετατροπή της προφυλάκισης  σε κατ' οίκον περιορισμό για την Ιλάρια…

5 ώρες ago

Αλέκα Ζωγράφου: Η συγγραφέας επανέρχεται με το νέο βιβλίο “Μαυροδάφνη”

Τα όνειρά του ήταν καμωμένα από χώμα και αμπέλι και, λίγο μετά την άφιξή του…

5 ώρες ago

Το Infowoman σάς καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία με δράσεις για τα παιδιά (30/03)

Oι ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε στιγμή, κάπου γύρω μας, υπάρχει κάποιος που…

5 ώρες ago

«Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» στο Ρεκτιφιέ

Η παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου, «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω», είναι εμπνευσμένη από την…

6 ώρες ago

Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική…

7 ώρες ago

Ο Χρήστος Λιακόπουλος στο Infowoman: «Ο μεγαλύτερος δυνάστης μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός»

Αποτελεί μία από τις παραστάσεις που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό και για αυτό…

7 ώρες ago