Με τις υψηλές θερμοκρασίες να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, στο μυαλό μας έρχεται συχνά το μπουγέλο που παίζαμε ως μικρά παιδιά στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε αυτές τις στιγμές ανεμελιάς σε μία πιο ευφάνταστη εκδοχή.

Το Waterboom Festival, το πιο διασκεδαστικό διήμερο της πόλης, έρχεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου. Τόνοι νερού, μουσική, χιλιάδες νεροπίστολα και παιχνίδια, θα δημιουργήσουν για πρώτη φορά το πιο δυναμικό Φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη, το οποίο έρχεται για να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο νεροπόλεμο!

«Είναι γιορτή χαράς, νερού, παιχνιδιού και μουσικής και έχει ως βάση το νερό και το μπουγέλο σε μία πιο ευφάνταστη εκδοχή. Θα παίξουν πάρα πολλοί Djs, στo χώρο θα υπάρχουν διάφορες δράσεις, διαδραστικά παιχνίδια, street food, ξαπλώστρες για να χαλαρώνουν οι συμμετέχοντες, ενώ παρουσιαστές του μεγάλου event θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου», αναφέρει στο Infowoman.gr o διοργανωτής Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος.


Η ιδέα για το συγκεκριμένο event προέρχεται από την Ταϊλάνδη, όπου οι ντόπιοι συνηθίζουν να συμμετέχουν σε μία μεγάλη γιορτή μπουγέλου στους δρόμους για να διώξουν το κακό. Σε συνδυασμό με την παράδοση που έχουμε στην Ελλάδα να παίζουμε μπουγέλο στο τέλος της σχολικής χρονιάς, δημιουργήθηκε όλο αυτό σε μία πολύ πιο προηγμένη μορφή.

«Σκοπός μας είναι να σπάσουμε το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη καταμετρημένη μάχη με νεροπίστολα, το οποίο κατέχει το University of California με 3.800 συμμετοχές», εξηγεί ο Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος.

Info:
Σάββατο 30 Ιουνίου – Κυριακή 1 Ιουλίου
Ώρες: 15:30 – 23:59
Τεχνόπολις – Γκάζι, Πειραιώς 100

από Μαρία Ιωαννάτου