Η νέα επαναστατική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B Genius 10 καθαρίζει αποτελεσματικά ολόκληρη την οδοντοστοιχία και προσφέρει υγιή ούλα. Τηρώντας τον χρυσό κανόνα βουρτσίσματος των δοντιών για 2 λεπτά επί 2 φορές την ημέρα με τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B, πλέον ο καθένας μπορεί να έχει πλήρη έλεγχο της υγείας των ούλων και των δοντιών του.

Η νέα Oral-B Genius 10 μετατρέπει την στοματική υγιεινή σε μία μοναδική εμπειρία περιποίησης και απόλαυσης στο σπίτι. Αναζωογονεί το χαμόγελό σας, προστατεύει και περιποιείται τα ούλα σας, ενώ αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα σε σχέση με μια κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Η Oral-B αποτελεί τη Νο1 μάρκα οδοντόβουρτσας που συστήνουν οι οδοντίατροι παγκοσμίως αναγνωρίζοντας τα ηλεκτρικά προϊόντα της ως τα πιο προηγμένα στο είδος τους. Η στοματική υγιεινή αποκτά άλλη διάσταση και το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών γίνεται μία αγαπημένη συνήθεια για όλους.

Εξοπλισμένη με τη νέα προηγμένη τεχνολογία Gum Guard, η Oral-B Genius 10 καταπολεμά πιο αποτελεσματικά από ποτέ τους σημαντικότερους κινδύνους που απειλούν την στοματική υγιεινή. Παράλληλα, αποτελεί την πιο εκλεπτυσμένη ηλεκτρική συσκευή οδοντικής φροντίδας που ενημερώνει τους χρήστες όταν ασκούν υπερβολική πίεση, έτσι ώστε να αλλάξουν τις συνήθειές τους και να εφαρμόζουν παντού την κατάλληλη πίεση. Διαθέτει περιστρεφόμενη στρογγυλή κεφαλή, αισθητήρα πίεσης και ανιχνευτή θέσης, καθώς συνδέεται με Bluetooth κάνοντας το βούρτσισμα προσωπική υπόθεση.


Η Oral-B Genius 10 είναι η οδοντόβουρτσα που γνωρίζει το στόμα σου καλύτερα και από εσένα. Οι εξαιρετικά λεπτές άκρες της στρογγυλής κεφαλής καθαρίζουν σε βάθος την οδοντοστοιχία χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς. Η λειτουργία Smart ring Sensor σε προειδοποιεί οπτικά με κόκκινο φως και παράλληλα, μειώνει αυτόματα την ταχύτητα περιστροφής της βούρτσας όποτε βουρτσίζεις πολύ δυνατά. Η στρογγυλή κεφαλή καλύπτει κάθε δόντι ξεχωριστά προσφέροντας εξαιρετικό καθαρισμό. Το χρονόμετρο time coaching σε βοηθά να ακολουθήσεις τα 2’ βουρτσίσματος που συνιστούν οι οδοντίατροι. Η λειτουργία Smart Coaching σου προσφέρει διαδραστική παρουσίαση της εξέλιξης κάθε βουρτσίσματος μέσα από το mobile app, ενώ το Position Detection σε βοηθά να μην παραλείπεις καμία περιοχή για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια σου. Τέλος, υπάρχουν 6 μοναδικές λειτουργίες για βούρτσισμα βάσει των αναγκών του χρήστη (Daily Clean, Pro Clean, Sensitive, Whitening, Gum massage, Tongue Cleaner) για μία απόλυτη εξατομικευμένη εμπειρία, ενώ η ισχυρότατη Li-ION battery διαρκεί για περισσότερες από 2 εβδομάδες βουρτσίσματος με μία και μόνο πλήρη φόρτιση.

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Genius 10 Black και Genius 10 Rose Gold επιστρέφουν βελτιωμένες, ενώ η προσθήκη της Genius 10 Orchid Purple δίνει έναν τόνο ενθουσιασμού στην σειρά. Τα προϊόντα της σειράς Genius 10 διατίθενται σε 3 χρώματα (Black, Rose Gold, Orchid Purple) και την βρίσκετε σε μία ειδική stylish θήκη ταξιδίου που φορτίζει την ηλεκτρική σας οδοντόβουρτσα και όποια άλλη συσκευασία θέλετε (π.χ. ένα smartphone).

Τα πραγματικά υγιή δόντια σε βοηθούν να αποκτήσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και η Oral-B Genius 10 είναι η οδοντόβουρτσα που γνωρίζει το στόμα σου καλύτερα και από εσένα!

από Μαρία Ιωαννάτου