Αρχική > Featured > Βρήκαμε τα πιο κολακευτικά μαγιό της φετινής σεζόν για κάθε τύπο σώματος

Βρήκαμε τα πιο κολακευτικά μαγιό της φετινής σεζόν για κάθε τύπο σώματος

Για να τελειώνετε με το άγχος και την απογοήτευση που σας πιάνει γύρω από την αγορά του μαγιό για το φετινό καλοκαίρι, φτιάξαμε μια λίστα με κομψές και κολακευτικές επιλογές που είναι ιδανικές για εσάς. Από τους σωματότυπους με καμπύλες μέχρι τους πιο αθλητικούς, σας βοηθάμε να ανακαλύψετε τις ατελείωτες επιλογές και να ξεχωρίσετε εκείνες που σας κολακεύουν.

Θέλετε να μάθετε τι πρέπει να αναζητήσετε; Δείτε παρακάτω για να πάρετε τις απαραίτητες πληροφορίες, να βρείτε το τέλειο μαγιό για εσάς και να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια.

Σωματότυπος αχλάδι

Έχετε καμπύλες στους γοφούς και τους μηρούς και μικρότερες στο πάνω μέρος του σώματος, όπως η Beyoncé και η Jennifer Lopez; Το κλειδί για το τέλειο μαγιό είναι η ισορροπία των αναλογιών σας και η κάλυψη που χρειάζεστε στο κάτω μέρος του σώματος.

Για μεγάλο στήθος

Αν είστε πιο καλά… προικισμένες στο στήθος, τότε η υποστήριξη είναι καθοριστική. Επιλέξτε μαγιό με μπανέλες για να έχετε σίγουρα τη στήριξη που χρειάζεστε. Αποφύγετε τα βολάν και άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες στο πάνω μέρος, εάν δεν θέλετε να εστιάσετε την προσοχή στο στήθος σας.

Για μικρό στήθος

Ένα μικρότερο στήθος απαιτεί λιγότερη υποστήριξη, επομένως μπορείτε να αναζητήσετε μαγιό που προσφέρουν πιο μίνιμαλ κάλυψη ή με διακοσμητικές λεπτομέρειες και μοτίβα, ώστε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου στήθους.

Για καμπύλες

Το κλειδί εδώ είναι να επισημάνετε τις καμπύλες σας, παρέχοντας αρκετή υποστήριξη και κάλυψη. Εάν δεν είστε πρόθυμες να υπερβάλλετε με τις καμπύλες σας, τότε ξεχάστε τα μπικίνι με λεπτά κορδόνια που μπορούν να τονίσουν την περιφέρεια σας.