Αρχική > Τι Νέα; > Βρέθηκε το πτώμα της 40χρονης εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι, αγνοείται ο 8χρονος γιος της

Βρέθηκε το πτώμα της 40χρονης εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι, αγνοείται ο 8χρονος γιος της

Τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή της βρέθηκε το σώμα της Μέιβ Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚιν, εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι, ενώ η αναζήτηση του σώματος του νεαρού γιου της, θα συνεχιστεί.

Το σώμα της Μέιβ ανακτήθηκε περίπου 2,5 μίλια μακριά από την παραθαλάσσια κατοικία της στο Σέιντ Σάιντ του Μέριλαντ, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, σε δελτίο Τύπου. Βρέθηκε σε βάθος περίπου 7,5 μέτρων, δήλωσε η αστυνομία.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 40χρονη Μέιβ και ο 8χρονος Γκίντεον, εξαφανίστηκαν την Πέμπτη 2 Απριλίου, από την ιδιοκτησία τους Σέιντ Σάιντ, όπως δήλωσε ο σύζυγός της Ντέιβιντ ΜακΚιν στην Washington Post. Ο Ντέιβιντ δήλωσε στην εφημερίδα πως η σύζυγός του με τον γιο της είχαν «μπει σε ένα κανό» προκειμένου να πάρουν μια μπάλα που είχε πέσει μέσα στο νερό. «Πήγαν πιο μακριά από όσο μπορούσαν να χειριστούν και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν» ανέφερε ο Ντέιβιντ. Οι αρχές δήλωσαν ότι το κανό τους – το οποίο ανακτήθηκε την Πέμπτη χωρίς κανένα σημάδι της Μέιβ ή του Γκίντεον – φαίνεται πως «παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους» εκείνη την ημέρα.

Ο κυβερνήτης του Μέριλαντ, Λάρι Χόγκαν, επιβεβαίωσε την εξαφάνιση της Μέιβ και του Γκίνετον κατά την διάρκεια ενημέρωσης Τύπου για τον κορωνοϊό, το απόγευμα της Παρασκευής, λέγοντας πως «μια εντατική αναζήτηση» έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη το απόγευμα.

Κυνήγησαν μια… μπάλα

Η προκαταρκτική έρευνα «αποκάλυψε πως το ζευγάρι πρέπει να έκανε κανό έξω από μια κατοικία, με κατεύθυνση προς τον κόλπο για να πάρει πίσω μία μπάλα και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην ακτή».

Την Παρασκευή, ο σύζυγος της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook λέγοντας πως «είναι σαφές ότι η Μέιβ και ο Γκίντεον έχουν πεθάνει». Να σημειωθεί πως η Μέιβ και ο Ντέιβιντ έχουν άλλα δύο παιδιά, την 7χρονη Γκαμπριέλα και τον 2,5 ετών Τόμπι. Η Μέιβ είναι η κόρη της Κάθλιν Κένεντι Ταουνσέντ, που ήταν κυβερνήτης του Μέριλαντ από το 1995 έως το 2003. Είναι μία από τις εγγονές του Ρόμπερτ Κένεντι και ανιψιά του πρώην Αμερικανού Προέδρου, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.