Αρχική > Featured > Βρέθηκε νεκρή η 34χρονη αστροφυσικός σε χαράδρα

Βρέθηκε νεκρή η 34χρονη αστροφυσικός σε χαράδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός βρέθηκε σε απόκρυμνο σημείο κοντά στο ξενοδοχείο.

Ο εντοπισμός στη χαράδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που τους παρέχει η τεχνολογία, συνεργάστηκαν με ειδικούς και κατάφεραν μέσω του σήματος που εξέπεμψε το κινητό και με την βοήθεια των δορυφορικών συστημάτων που πλέον είναι εξοπλισμένα τα περισσότερα κινητά να εστιάσουν στην χαράδρα.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι χρησιμοποίησαν την υπηρεσία geo tagging και είχαν μια ξεκάθαρη εικόνα για το πού βρίσκεται το τηλέφωνο της Αγγλίδας. Από εκεί και πέρα, ήταν θέμα χρόνου ώστε οι ειδικές ομάδες των διασωστών να φτάσουν στο κινητό τηλέφωνο και την ιδιοκτήτρια του η οποία βρέθηκε νεκρή.

Η εξαφάνιση

Η 34χρονη αστροφυσικός αγνοούνταν από πρωί της Δευτέρας, όταν και φέρεται να βγήκε έξω για τρέξιμο. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την εντοπίσουν με τις έρευνες να διεξάγονται από γη και αέρα. Σήμερα στην Ικαρία μετέβη και ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. με συσκευές γεωεντοπισμού για να βοηθήσουν στις έρευνες για την ανεύρεσή της. Στο νησί ήδη επιχειρούσαν ελικόπτερο με θερμικές κάμερες, πυροσβέστες, αστυνομικοί και ομάδες διασωστών (εθελοντές και μη) για την ανεύρεση κάποιου στοιχείου που θα βοηθούσε στην ανεύρεση της άτυχης Νάταλι.

Εντωμεταξύ χθες η υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης αστροφυσικού πήρε απρόσμενη εξέλιξη και μετατράπηκε σε απόλυτο θρίλερ. Και αυτό γιατί έγινε γνωστό ότι στο δωμάτιο που μοιράζονταν η 34χρονη με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της βρέθηκαν ματωμένα χαρτομάντηλα και κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι όπου πλάγιαζε.

Οι μαρτυρίες της καμαριέρας

Εν τω μεταξύ, χτες καμαριέρα που εργάζεται στο ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζευγάρι κατέθεσε ότι την Κυριακή το βράδυ άκουσε τσακωμό ανάμεσα στο ζευγάρι. Την άλλη μέρα, κατά τον έλεγχο που έκανε, είδε ένα σεντόνι στρωμένο στον καναπέ, γεγονός που μαρτυρούσε ότι το ζευγέρι κοιμήθηκε χωριστά.